Dosar penal în cazul gemenilor din Ploiești care au căzut de la etaj. Mama lor, principala suspectă

Publicat pe

Tragedia din Ploiești, în care gemenii de doi ani, băiat și fată, au căzut de la etajul 10, a șocat o țară întreagă. Acum, s-a deschis un dosar penal în acest caz, procurorii încadrând incidentul ca infracține de ucidere din culpă. Mama gemenilor este considerată principalul suspect, asta pentru în momentul în care copiii ei au căzut de la etaj, ea făcea live pe Facebook.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

S-a deschis dosar penal în cazul gemenilor în vârstă de 2 ani, băiat și fată, care și-au pierdut viața după ce au căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, situat pe Bulevardul Republicii. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești au încadra incidentul ca infracține de ucidere din culpă. Principalul suspect în acest dosar este chiar mama gemenilor care, în momentul în care micuții și-au pierdut viața, făcea live pe Facebook.

Dosar penal în cazul gemenilor din Ploiești care au căzut de la etaj. Mama lor, principala suspectăDosar penal în cazul gemenilor din Ploiești care au căzut de la etaj. Mama lor, principala suspectă

Inițial, mama gemenilor, Andreea, a declarat că făcea curățenie într-o altă cameră a apartamentului. Apoi, s-a aflat că, de fapt, atunci când și-a lăsat copiii nesupravegheați, aceasta făcea un live pe Facebook. Pe live se aud ambulanțele, ignorate de femeie, și mai apoi bătăi la ușă ale jandarmilor care veniseră s-o anunțe de cele întâmplate.

Se pare că femeia a recunoscut că a încercat de mai multe ori să se sinucidă, însă mereu a fost oprită de copiii săi. Mai mult, s-a aflat că Primăria Orașului știa că Andreea ar fi fost prostituată și întreținea relații intime pe bani.

Citește și: Cine se ocupă de înmormântarea gemenilor din Ploiești, care au căzut de la etajul 10

Citește și: Eric Clapton, tragedie similară celei de la Ploiești, unde gemenii au căzut de la etaj și au murit:„Mă uitam la faţa lui frumoasă şi…'

Citește și: Când își boteaza fiul Culiță Sterp.Mama Geta l-a dat de gol

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Elena Marin și logodnicul ei, după Survivor:„Dacă eu nu mă iubesc…'/ EXCLUSIV

Dosar penal în cazul gemenilor morți la Ploiești

A fost deschis un dosar penal în ceea ce privește tragedia care a avut loc miercuri, 11 august, potrivit spynews.ro. După ce a fost anunțată că gemenii ei au căzut în gol de la etajul 10, mama lor a fost la spital în stare de șoc și internată pe secția de Psihiatrie. După tragedie, mama copiilor a fost internată la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Ploiești. Medicii au fost, însă, frapați de atitudinea femeii, care mimează tristețea și nu este, în nici un caz, atât de afectată pe cât ar fi normal să fie.

Mi s-a părut foarte teatrală şi parcă mai puţin îndurerată decât m-aş fi aşteptat. Am fost noi marcaţi într-un mod greu de descris în cuvinte. Noi, lucrătorii din Urgenţă', a declarat Violeta Tănase, de la Spitalul de Urgenţă Ploieşti, potrivit adevarul.ro.

Cine este tatăl gemenilor din Ploiești care au murit

Tatăl gemenilor care au murit la Ploiești este un fost iubit de-al mamei lor. Deși oamenii au criticat-o pe femeie pentru faptul că și-a lăsat micuții nesupravegheați, el a spus despre ea că era o „mamă bună’. Tatăl copiilor a mai adăugat că nu-și poate explica cum de s-a ajuns la o asemenea tragedie. În plus, bărbatul a avut o altă ipoteză, dar oamenii legii o infirmă. Mai exact, conform spuselor sale, o prietenă de-a mamei gemenilor, care s-ar fi aflat în acea clipă în cameră, ar fi responsabilă pentru incidentul înfiorător.

Erau gemenii mei, dar ea a trecut copiii pe numele lui bărbat-su. Cum era mama copiilor? Era bine, era bună, le aducea de toate. Nu ştiu cum s-a ajuns la cazul ăsta. Am aici un LIVE făcut în care Alina (o prietenă, n. red.) era în cameră cu copiii’, a declarat tatăl gemenilor din Ploiești, potrivit Spynews.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter