Mama gemenilor căzuți de la etaj, mesaje șocante înainte de tragedia din Ploiești: „M-am săturat de...”

Publicat pe

Miercuri, pe 11 august, la Ploiești a avut loc o tragedie înfiorătoare. Doi gemeni au căzut de la etajul 10 al blocului, în timp ce mama lor făcea un Live pe Facebook, în altă cameră. Cu doar câteva zile înainte de incidentul cutremurător, cea care le-a dat naștere copiilor posta mesaje șocante în mediul online. Iată ce transmitea Andreea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Noi detalii teribile ies la iveală în cazul gemenilor căzuți de la etaj, în Ploiești. După tragedia petrecută miercuri, 11 august, s-a aflat ce mesaje dubioase trimitea mama micuților pe Facebook. Femeia, care în timpul incidentului făcea Live din altă cameră, le spunea internauților că nu știe nimeni ce e în sufletul ei.

Mama gemenilor căzuți de la etaj, mesaje șocante înainte de tragedia din Ploiești: „M-am săturat de...'Mama gemenilor căzuți de la etaj, mesaje șocante înainte de tragedia din Ploiești: „M-am săturat de...'

Cu doar câteva zile înainte ca gemenii ei să moară, Andreea a făcut o serie de postări controversate pe contul ei de socializare. Într-unul dintre mesaje, mama copiilor căzuți de la etaj dădea de înțeles că nu este fericită deloc și că sufletul ei ascunde dureri de care nimeni nu știe.

Citește și: Cine se ocupă de înmormântarea gemenilor din Ploiești, care au căzut de la etajul 10

Citește și: Cine este tatăl gemenilor din Ploiești care au murit și ce a declarat despre mama lor:„Era bună, le aducea…'

Citește și: Eric Clapton, tragedie similară celei de la Ploiești, unde gemenii au căzut de la etaj și au murit:”Mă uitam la faţa lui frumoasă şi…”

Citește și: Anamaria Prodan s-a afișat în compania unui alt bărbat, pe Instagram.Este un antrenor celebru

Mama gemenilor căzuți de la etaj, mesaje șocante înainte de tragedia din Ploiești

În același timp, în mesajele postate pe Facebook de mama gemenilor căzuți de la etaj, ea transmitea că nu este bine să te joci cu viața și sănătatea ta. Femeia părea îndurerată, prin text denotând că sufletul ei ar fi „plini de lacrimi'.

„Chiar dacă faci un live, chiar dacă stai veselă, nu știe nimeni ce este în sufletul tău. Nu te juca cu viața ta și cu sănătatea ta. Chiar dacă râzi cu persoanele de lângă tine, asta nu înseamnă că ești vesel, sufletul tău în acest moment este plin de lacrimi', e unul dintre mesajele postate de Andreea pe Facebook.

Într-un alt mesaj, mama din Ploiești mai spunea că s-a săturat de viața pe care o duce. Ba mai mult, Andreea susținea că singurii pentru care ar trăi sunt copiii ei.

„M-am săturat de viața asta, mai bine aș muri decât să ai o viață de tristețe de suferință. Tot ce mă ține pe mine pe loc sunt doar copiii mei', se arată în alt mesaj.

Potrivit Spynews.ro, unii dintre internauți cred că femeia suferea după fostul iubit sau după fostul soț. Tatăl gemenilor a spus despre ea că ar fi fost „o mamă bună', deși și-a lăsat copiii nesupravegheați.

Andreea, mama gemenilor morți, e internată la Psihiatrie

Astăzi s-a aflat și cine este tatăl gemenilor. Bărbatul ar fi un fost iubit de-al femeii, dar nu ar fi trecut în actele lor în calitate de părinte. Acesta a mai spus că nu reușește să-și explice cum s-a ajuns la asemenea situație.

„Erau gemenii mei, dar ea a trecut copiii pe numele lui bărbat-su. Cum era mama copiilor? Era bine, era bună, le aducea de toate. Nu ştiu cum s-a ajuns la cazul ăsta. Am aici un LIVE făcut în care Alina (o prietenă, n. red.) era în cameră cu copiii’, a declarat tatăl gemenilor din Ploiești, potrivit sursei menționate anterior.

Miercuri, pe 11 august, doi gemeni minori s-au stins din viață. Mama lor, Andreea, se afla alături de celălalt copil, într-o altă cameră. Femeia făcea Live pe Facebook, timp în care micuții ei își dădeau sufletul. În filmarea postată pe rețeaua de socializare se aud sirenele de la Ambulanță, dar ea nu a avut nicio reacție. A decis să oprească clipul, după ce oamenii legii i-au bătut în ușă.

Rudele femeii au pus-o la zid

În momentul de față, mama gemenilor căzuți de la etaj este internată la Psihiatrie. Conform informațiilor apărute în presă, ea nu părea extrem de afectată de moartea celor mici.

După tragedie, rudele femeii au pus-o la zid. Fratele a susținut că femeia ar fi practicat prostituția. Deși inițial ar fi fost o mamă bună, după nașterea gemenilor s-ar fi schimbat radical.

„Era o femeie bună. Când au apărut cei doi copii, s-a schimbat tot. Prostituţie, umbla cu tot felul de băieţi. A fost plecată în Italia, se plimba numai cu maşini scumpe şi copiii mureau de foame în casă. Noroc că avea mama bani, a declarat Marius Andrei Bilică, fratele femeii, pentru Antena 3.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter