Mirela Vaida a plâns în direct, în cazul gemenilor morți de la Ploiești: „Îmi imaginez copilul meu mort acolo”

Publicat pe

Mirela Vaida plânge cu lacrimi amare, când se gândește la tragedia suferită de gemenii din Ploiești. Vedeta a avut o cădere nervoasă în urma incidentului, în timpul emisiunii Acces Direct și, printre altele, a recunoscut că este foarte afectată din cauza faptului că are un copil de aceeași vârstă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida nu plânge foarte des și este o femeie foarte puternică. Totuși, prin prisma emisiunii pe care o prezintă, este pusă față în față cu diferite situații care mai de care mai tragice. În situația gemenilor de doar doi ani căzuți de la etajul 10 din Ploiești o țară întreagă s-a scandalizat, iar Mirela Vaida a criticat-o dur pe mama micuților, care i-a lăsat nesupravegheați în timp ce ea era într-o transmisiune live, pe Facebook.

Citește și: Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, trimisă în judecată. De ce este revoltată prezentatoarea TV

Citește și: Ce salariu are Mirela Vaida. Cât câștigă la Acces Direct și Te Cunosc de Undeva

Citește și: Simona Gherghe, mesaj pentru Mirela Vaida, după ce a fost atacată: „Sper doar ca puii tăi să nu fi văzut”

Citește și: Ce dietă ține Mirela Vaida: „Momentul greu e să nu mânânci la 11 noaptea” / INTERVIU

Mirela Vaida plânge în timpul interviului cu bunica micuților decedați. Femeia recunoștea că a rugat-o pe fiica ei să lase copiii în grija statului, pentru a putea fi adoptați și mărturisește că astfel ar fi avut șansa la o viață mai bună. Vizibil sensibilizată de spusele bunicii copiilor, Mirela Vaida a răbufnit și a avut numai cuvinte dure la adresa mamei lor.

Mirela Vaida a plâns în direct, în cazul gemenilor morți de la Ploiești: „Îmi imaginez copilul meu mort acolo'Mirela Vaida a plâns în direct, în cazul gemenilor morți de la Ploiești: „Îmi imaginez copilul meu mort acolo'

Mirela Vaida a plâns în direct, în cazul gemenilor morți de la Ploiești: „Mai bine îi lua statul și creșteau fără mamă'

Deși nu este singura care plânge micuții din Ploiești, Mirela Vaida spune că are un copil de aceeași vârstă cu gemenii care și-au pierdut viața în urmă cu numai câteva zile. A pus-o la zid pe mama lor și o consideră vinovată pentru ce s-a întâmplat, mai ales că în timpul tragediei, femeia era într-o transmisiune live pe Facebook și a aflat de faptul că gemenii au murit abia în momentul în care i-au bătut jandarmii la ușă.

„Ne rugăm de stat să nu ne ia copiii, că lor le e cel mai bine lângă mama lor, că numai mama poate să îi iubească și să îi îngrijească, că din puținul ei își rupe de la gură și le pune pe masă. Și iată că sunt situații în care mai bine îi lua statul și creșteau copiii ăștia fără mamă, dar rămâneau întregi, nu mureau astăzi.

Este strigător la cer, este dureros. Am copil de vârsta lor, și de câte ori văd această știre, îmi imaginez copilul meu mort acolo, căzut de la etajul 10.

Este revoltător! Mama nu avea altă treabă, stădea pe telefon, pe Facebook, asculta manele. Ea nu avea altă treabă, nu făcea mâncare, nu dădea cu aspiratorul, nu îi făcea băiță ăluia mai mare, nu făcea teme, nu făcea nimic.

Stătea în pat și i-a venit Poliția la ușă să îi spună „Doamnă, ți-au murit copiii, au căzut de la balcon'. Este de nedescris', a spus Mirela Vaida, în timpul emisiunii Acces Direct.

Mirela Vaida a fost atacată și amenințată cu moartea

Totuși, trebuie să recunoaștem că nu este prima dată când Mirela Vaida plânge în timpul emisiunii pe care o prezintă. Vedeta a fost atacată și amenințată cu moartea de o femeie pe numele căreia a depus plângere. Mirela Vaida speră ca autoritățile să își facă treaba și să facă dreptate.

„Am din nou să vă dau o veste pentru mine din nou șocantă, pentru că ne vizează în mod direct și personal și fac un apel clar către Poliție și procurori. Antoanela cea care a venit în direct să mă atace cu bolovanul, în urmă cu 2 minute a venit din nou la ușa pe care noi o ținem acum încuiată, aceeași ușă pe care ea a mai intrat o dată cu bolovanul, dezbrăcată, cum o știți. Ne-a spart toate geamurile.

M-am speriat foarte tare pentru că se auzeau bolovani trântiți în geam. Aceasta e mașina mea și îmi era foarte teamă că-mi va distruge mașina. Efectiv, suntem terorizați. Mă simt terorizată și într-o continuă teroare și amenințare de către această femeie în numele căreia am depus nenumărate plângeri penale pentru amenințare, tenativă de omor', declara Mirela Vaida, la momentul respectiv.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter