Ce dietă ține Mirela Vaida: "Momentul greu e să nu mânânci la 11 noaptea" / INTERVIU

Publicat pe

Mirela Vaida, în vârstă de 38 de ani, este mamă a trei copii. Mulți se întreabă cum reușește vedeta să se mențină în formă, cu toate că pe rețelele de socializare postează des când gătește, iar pâine nu lipsește deloc din meniul ei. Prezentatoarea de la Acces Direct ne-a spus că mizează pe moderație. Iată care sunt trucurile sale și ce face pentru a siluetă și nu numai!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent,  o  admiratoare  a  remarcat că arăți mai tânără nefardată… Care  este  secretul  tău,  în  afară  de moștenirea  genetică,  bineînțeles?

Nu am secrete. În afară de faptul că mă demachiez seara când ajung acasă, eu nu mă dau cu creme, fie ele de ochi, de față, de zi, de rid, de hidratare. Nu recomand lumii să facă ce fac eu, că poate nu e  bine.  Dar  eu  asta  fac,  mă  demachiez, îmi cură fața bine şi atât. Nici măcar gomajele alea despre care se tot vorbeşte nu le fac… Nimic.

Ce dietă ține Mirela Vaida: "Momentul greu e să nu mânânci la 11 noaptea" / INTERVIUCe dietă ține Mirela Vaida: "Momentul greu e să nu mânânci la 11 noaptea" / INTERVIU

Mirela Vaida: „Nu am complexe”

Nemachiată sunt mai palidă la față, pentru că sunt blondă, dar mi s-a mai spus că fără machiaj sunt mai tânără. Alții spun că sunt mai ştearsă. Acum… asta sunt. Dacă am putut să fac carieră în televiziune vreme de 16 ani aşa, blondă şi ştearsă cum sunt, înseamnă că poate oricine. Însă nu am complexe, că, dacă aş avea complexe de genul ăsta, nu aş ieşi din casă nemachiată. Ori, eu   postez   pe   Instagram   aşa,   deci… Lumea trebuie să înțeleagă că e foarte important să te simți tu bine în pielea ta. Dacă lumii îi place de mine, mă urmăreşte, dacă nu, nu.

Citește și: Ce face Mirela Vaida, înainte de a intra în direct cu telespectatorii Antena 1.Vedeta a făcut publică imaginea

Citește și: Ce tradiții și superstiții respectă Mirela Vaida de Crăciun și de Revelion / Are, totuși, un mare regret!

Citește și: Cum au fost surprinși împreună Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, după ce s-a zvonit că divorțează!

Citește și: Au început filmările pentru Te cunosc de undeva, sezonul 16.Cine sunt concurenții-surpriză din show

Mirela Vaida: „Mănânc de toate”

Când am văzut că ai apărut pe micul ecran în pantaloni scurți, am înghițit puțin în sec. Concret, ne poți spune ce sacrificii faci pentru siluetă?

Sincer vă spun că mănânc de toate. Eu gătesc pâine în casă, pe care o rup cu mâna şi o mănânc aburindă, mănânc paste, carne, brânză, legume, fructe. Nu  mănânc  dulciuri  pentru  că  nu simt nevoia, nu că îmi impun, atât încerc, să nu mănânc seara. Sigur, când ai culcat copiii şi stai şi tu cu soțul la un pahar de vin, parcă îți vine  să  mănânci  ceva…  

Ăla  e momentul greu, să nu mănânci la 11  noaptea  ce  îți  vine  în cap.  Dar,  în  rest,  nu  mă opresc de la nimic. Din păcate,  nu  am  timp  să  fac sport,   dar   ritmul   meu, mereu în priză, mă ține aşa   fără   să   îmi   dau seama. Un pic de mo- derație, cam ăsta cred că este secretul, pentru că nici eu nu mai am 18 ani, am 38, aia e! (zâmbește)

Mirela Vaida: „Aş fi vrut să fiu mai înaltă”

Ți-ai   dorit  vreodată  să  schimbi ceva  la  tine,  din punct de vedere fizic, evident? E ceva ce te nemulțumește?

Da, aş fi vrut să fiu mai înaltă.  Am  1,58  m,  vă  dați  seama… Sigur, eu, Kylie Minogue şi Madonna, dar eu mi-aş fi dorit să  am  10  centimetri  în  plus.

Mereu am suferit de faza asta, că sunt mică de statură. La un moment dat, mi se părea că şi deviația de sept se vede rău, dar apoi mi-am zis  că,  dacă  până  acum  am  putut aşa, înseamnă că se poate şi de acum încolo. M-am resemnat cu  ceea ce am şi cu ceea ce n-am. (zâmbește) Nu putem să fim toate super-brici. Mă mulțumesc cu ce mi-a dat Dumnezeu.

Sursa foto: PR, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter