Jador s-a despărțit iar de Georgiana Elisei: "Începe un nou capitol. Vreau copii"

Publicat pe

Jador și Georgiana Elisei au avut parte de o relație destul de complicată. Cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, însă acum se pare că separarea ar fi definitivă. Iată ce spune fostul concurent de la Survivor România despre prima lui iubire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși a încercat să-și găsească fericirea lângă altă femeie, Jador nu a putut să o uite niciodată pe Georgiana. Astfel, de fiecare dată, se întoarcea la aceasta.

Însă, de curând, artistul a recunoscut că nu mai este cale de întoarcere și că este decis să se axeze mult mai mult pe viața și cariera lui.

Citește și: De ce nu a fost Jador la botezul fiului lui Culiță Sterp:'Am văzut foarte multe bârfe că…'

Citește și: Motivul real al despărțirii dintre Ella de la Puterea Dragostei și Jador:'O relație toxică'

Citește și: A murit Pavel Coruț, unul dintre cei mai vânduți scriitori din România

Citește și: George Burcea recunoaște că a consumat droguri:„Am avut o scăpare’

Jador s-a despărțit iar de Georgiana Elisei

Jador este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la momentul actual. Cu toate că totul arată destul de bine pe plan personal, lucrurile nu arată atât de bine pe plan sentimental.

Timp de mai mulți ani, Jador a format o relație cu Georgiana Elisei. Cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori, însă gândul lui era tot timpul la aceasta.

De curând, artistul a surprins pe toată lumea cu ultimele declarații făcute. Se pare că acum este un bărbat singur și a decis să pună punct definitiv relației. Pentru că a vrut să aibă parte de o despărțire frumoasă, cântărețul i-a dedicat o piesă fostei sale iubite, intitlulată „Fidel'.

De asemenea, acesta a mai spus că vrea să își întemeieze o familie și să aibă copii, în perioada următoare.

Am compus versuri și melodii și aproape orice piesă de dragoste era pentru ea, fata pe care am iubit-o. Este ultima piesă dedicată ei pentru că tocmai am ieșit dintr-o relație.Apucasem să compun versuri și să cânt pieasa aceasta minunată din ce am simțit eu atunci pentru ea. A fost frumos. am învățat lucruri, dar începe un nou capitol în viața mea. Vreau copii. Și așa cum am simțit pentru ea, eu spun că e un gest frumos de despărțire'a fost anunțul făcut de Jador  pe rețelele de socializare.

Jador vorbea despre relația cu Georgiana Elisei

În cadrul unui interviu, fostul concurent de la Survivor România a vorbit despre iubitele pe care le-a avut. Însă, cea la care a ținut cel mai mult a fost Georgiana. Însă, a ținut să sublinieze faptul că aceasta îl făcea fericit, dar îl făcea să fie și trist.

„Ea m-a văzut mereu așa cum sunt eu. Nu aș suporta vreodată să pună mână pe femeia mea. Care este femeia mea, este a mea! Nu aș suporta gândul ăsta! Dacă m-ar înșela pe mine o femeie, m-ar distruge psihic.Nu aș putea să spunem nici că suntem împreună, nici că nu suntem. Nici eu nu știu ce e.. Este femeia care mă face cel mai fericit uneori, dar e femeia care mă face cel mai nefericit uneori. Prea multă gelozie. A luptat foarte mult. Mi-a reproșat de la Puterea dragostei..”, a declarat Jador.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter