Cine este Petre Roman, finalist iUmor. Mihai Bendeac i-a făcut o ofertă de 10.000 de euro

Publicat pe

Cine este Petre Roman, primul finalist de la iUmor, sezonul 11. Petre Roman este primul finalist de la iUmor, sezonul 11. Pe lângă locul în marea finală, tânărul a primit și o ofertă de nerefuzat din partea lui Mihai Bendeac, în valoare de 10.000 de euro. Concurentul este un mare iubitor de animale și adoră să lucreze cu diferite rase de câini. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Petre Roman, primul finalist de la iUmor, sezonul 11. Petre Roman e cel care a încheiat prima ediție din cel de-al 11-lea sezon iUmor, sâmbătă seară, pe 25 septembrie. Tânărul și-a văzut visul împlinit, după ce s-a ales cu un loc în finală. Totodată, concurentul emisiunii de pe Antena 1 a primit și o ofertă uluitoare din partea unuia dintre jurați. Mihai Bendeac a promis că-i va dona 10.000 de euro pentru o cauză nobilă.

Cine este Petre Roman, primul finalist de la iUmor, sezonul 11. La premiera celui de-al 11 le-a sezon iUmor, Selly și Bogdan Mălăele au fost invitații speciali. Jurații emisiunii de pe Antena 1 au hotărât atunci să trimită patru concurenți la votul publicului. Aceștia au fost: Petre Roman, Gige Frone, Lorenzo Nardi, Andrew Staton și Fabio Biggi. Preferatul telespectatorilor a fost cel dintâi.

Citește și: Crina Abrudan, în costum de baie pe scena iUmor. Cheloo:„Visul meu împlinit'

Citește și: Nicole Cherry, pe scena iUmor. Reacția lui Bendeac:„Îți dai seama cât de bătrân ești'

Citește și: Marian Drăgulescu, la petrecere cu iubita și cu fosta soție, Larisa.„La noi este ceva normal'

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan, împreună la un eveniment monden.Cum au fost surprinși cei doi

Cine este Petre Roman, primul finalist de la iUmor, sezonul 11

Cine este Petre Roman, primul finalist de la iUmor, sezonul 11. Primul finalist de la iUmor, sezonul 11, are 33 de ani și adoră animalele. Concurentul Petre Roman a venit în emisiune însoțit de bunul său prieten, câinele său, și i-a impresionat pe jurați cu un număr de stand-up comedy. El a comparat diverse vedete din țară cu rase de câini. Momentul lui a fost inspirat din multiplele experiențe pe care le-a avut cu patrupezii.

„Există oameni care chiar fac asta, care se simt bine făcând bine.', a spus la final Mihai Bendeac, care a decis să îl ajute pe Petre Roman de la iUmor să își continue activitatea, conform comunicatului oficial.

Mihai Bendeac i-a făcut o ofertă de 10.000 de euro

Cine este Petre Roman, primul finalist de la iUmor, sezonul 11. Momentul concurentului de la iUmor a fost apreciat de Delia și Mihai Bendeac. Cheloo însă nu a împărtășit aceeași părere cu ceilalți jurați. Atunci, artistul a fost comparat cu un chihuahua. În plus, Mihai Bendeac i-a promis că-l va ajuta pe Petre Roman de la iUmor cu suma de 10.000 de euro. Donația lui va fi un act caritabil. Juratul a făcut public anunțul din dorința de a-i încuraja și pe alții să-și exprime altruismul prin astfel de gesturi nobile.

„Noi urmează să mai facem o campanie de donații din carte și îți promit că până la finalul acestui an o să îți virez 10.000 de euro. Și vreau să fac public acest lucru pentru că vreau să îi încurajez și pe alții!', a spus juratul.

Astfel, Petre Roman de la iUmor și Mihai Bendeac se vor vedea din nou în marea finală. Atunci, ei vor pune la punct toate detaliile, mai scrie în comunicatul oficial.

În cadrul ediției iUmor difuzată sâmbătă seară, pe 25 septembrie, Petre Roman a vorbit și despre ce impact a avut coincidența de nume cu fostul premier al României. Tânărul a relatat o întâmplare amuzantă, ce le-a adus oamenilor zâmbetul pe buze.

„Sunt Petre Roman, dar nimeni nu mă crede când le zic asta. ‘Haide mă, Petre Roman, nu cred, așa îmi spuneau ei.

Și mă mândream cu treaba asta, până în facultate când îmi căutam un apartament și din grabă m-am dus la adresă să dau numele, îi zic Petre Roman și proprietarul s-a prezentat Adrian Năstase', a spus Petre Roman de la iUmor, la Antena 1, conform fanatik.ro.

Care sunt regulile de la iUmor

Cel de-al 11-lea sezon iUmor continuă să apară pe micile ecrane în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1. Jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor fi surprinși de cele mai inedite momente de umor, venite din toate colțirile lumii. Aceștia își pot exprima opțiunea prin „Thumbs Up' pentru „DA' şi „Thumbs Down' pentru „NU'. În cazul în care vor fi obținute două voturi favorabile, concurentul merge mai departe în cadrul emiisiunii.

După ce concurenții din fiecare ediție au fost votați cu minimum doi de „DA' de jurați, vor putea intra la votul publicului. Acest lucru e posibil în timpul ediției respective și până a doua zi la ora 16:00. Câștigătorul fiecărei ediții va fi dezvăluit în Observatorul orei 16:00 de luni.

În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

Sursă foto: Comunicat de presă, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter