Ce avere are Cătălin Botezatu. Ar fi estimată la 100 de milioane de euro: "Nu o să ascund..."

Publicat pe

Ce avere are Cătălin Botezatu. Fostul jurat de la Bravo, ai Stil! este apreciat atât în țara noastră, cât și în afară. Are zeci de contracte și s-a zvonit că, de-a lungul anilor, a reușit să strângă o avere impresionantă. Iată câți bani are, de fapt, Cătălin Botezatu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce avere are Cătălin Botezatu. Este unul dintre cei mai căutați designeri din țara noastră și a reușit să aibă trei fabrici de confecții, cinci magazine proprii distribuite în țară, iar creațiile acestuia s-ar vinde în peste 60 de magazine, potrivit agențiadepresamondena.

Ce avere are Cătălin Botezatu. Ar fi estimată la 100 de milioane de euro: "Nu o să ascund..."Ce avere are Cătălin Botezatu. Ar fi estimată la 100 de milioane de euro: "Nu o să ascund..."

Ei bine, pe lângă toate acestea, fostul jurat de la emisiunea de la Kanal D are și diferite contracte de televiziune și este și acționar la mai multe cluburi din țară. Astfel, de-a lungul timpului, multe persoane s-au întrebat ce avere are, de fapt, Cătălin Botezatu.

Citește și: Cum a început, de fapt, relația dintre Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu:„Este o frustrare a oamenilor că…

Citește și: În ce relații sunt Cătălin Botezatu și tatăl său:'Există această ruptură între noi…'

Citește și: Monica Tatoiu, mărturisiri de pe vremea când era cadru didactic:„Am făcut și avorturi pentru elevele mele

Citește și: Marina Voica a ajuns să cântărească 36 kg, la 85 de ani, dar e plină de energie:„Femeia fără un bărbat este zero!

Ce avere are Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de modă din țara noastră. Ei bine, de-a lungul anilor, vedeta a reușit să strângă o avere impresionantă. Mulți au spus că ar fi estimată la 100 de milione de euro, însă acesta nu a confirmat, dar nici nu a negat zvonurile.

În cadrul unui podcast, Cătălin Botezatu a spus că poate are 100 de milioane de euro. De asemenea, a mai subliniat faptul că, dacă Ilinca Vandici a reușit să facă un milion de euro, este foarte posibil și el să aibă această sumă.

„Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion… Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere', a spus el în podcastul de pe YouTube al lui Radu Tibulcă.

Însă, perioada această cu pandemia de coronavirus l-a afectat destul de tare și a fost nevoit, ca pentru anumiți angați pe care îi are, să aducă bani de acasă ca să îi poate plătească.

Cătălin Botezatu are 200 de angajați. Când a început pandemia, toată lumea mă întreba, ce o să faci, o să închizi. Nu mă gândesc la mine, eu am cu ce să trăiesc, mă gândesc la acele familii. Tocmai de aceea, la atelierul din București, nu o să ascund, a trebuit să aduc bani de acasă și încă aduc bani de acasă, pentru că el se ocupa exclusiv de rochii de seară, rochii pentru mirese. E greu, nu puteam să mă reorientez, pentru că mi-aș fi bătut joc de mine, să fac măscuțe. E sub nivelul meu', a mai declarat designerul în podcastul lui Radu Tibulcă.

Deja mi-am făcut testamentul

De asemenea, Cătălin Botezatu a mai spus faptul că deja și-a făcut testamentul și că o mare parte din bani va merge la o persoană destul de importantă.

„De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi', ne-a spus Cătălin Botezatu.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter