Marina Voica a ajuns să cântărească 36 kg, la 85 de ani, dar e plină de energie: „Femeia fără un bărbat este zero!”

Publicat pe

Marina Voica, plină de energie la 85 de ani și 36 de kilograme. Deși a trecut printr-o operație de cord care a făcut-o să ajungă la 36 de kg, solista continuă să fie plină de energie. De curând, aceasta și-a lansat propria carte de nuvele într-o biserică și a declarat că se simte extrem de bine. Ba mai mult, ea a vorbit inclusiv despre răposatul ei soț, punând accentul pe faptul că și-ar fi dorit să fie în viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marina Voica este una dintre cele mai apreciate soliste din România. Aceasta, deși a suferit o operație de cord în urmă cu doar 5 luni, și-a făcut apariția la Biserica Parascheva din Câmbina, acolo unde și-a lansat propria carte de nuvele intitulată „Fantezie și umor…'. Întregul eveniment a fost organizat de Protopopul Grigore Melnic, un vechi prieten de-al artistei.

Aceasta, chiar și la 85 de ani, a fost plină de energie. A oferit autografe, interviuri și a discutat cu toată lumea prezentă la eveniment. Deși starea ei de sănătate nu este cea mai bună și a ajuns să cântărească doar 36 de kg, Marina Voica s-a arătat foarte mulțumită de evenimentul pe care l-a organizat.

Citește și: Marina Voica s-a certat cu asistenta de pe Salvare înainte să fie internată:„M-a prins în plină criză'

Citește și: Marina Voica a ajuns de urgență la spital. Ce probleme de sănătate are:”Am chemat Salvarea”

Citește și: Lidia Buble mai are o soră cântăreață, care muncește la Primărie!Ce salariu are Diana Buble

Citește și: Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț:„Dacă aș renunța la meseria mea, aș trăi încă 20 de vieți'

Marina Voica, plină de energie la 85 de ani și 36 de kilograme

La evenimentul organizat de solistă pentru lansarea cărții sale de nuvele au participat nume mari precum Fuego, Gabriel Dorobanțu, Alesis, Matilda Pascal Cojocăriţa, Octavian Ursulescu. Marina Voica, deși a ajuns să cântărească doar 36 de kilograme, s-a simțit nemaipomenit și a oferit interviuri cu zâmbetul pe buze. Ea a recunoscut că și-a gândit ținuta timp de câteva săptămâni, însă a fost nevoită să o schimbe din cauza vremii nefavorabile.

„M-am trezit de la 7 dimineaţa, mi-am aranjat ţinutele cu câteva săptămâni în urmă, dar pentru că a fost frig, mi-am schimbat vestimentaţia pe ultimul moment. Este o zi mare pentru mine şi m-am simţit mai bine decât la concerte!', a spus Marina Voica pentru Click!

„Femeia fără un bărbat este zero!'

În carul evenimentului, Marina Voica a susținut un discurs în cadrul căreia a vorbit inclusiv despre răposatul ei soț. Plină de nostalgie și cu durere în glas, solista a transmis un mesaj plin de emoție.

Dacă trăia soţul meu, stăteam eu acum pe canapeaua mea preferată, fără grijă, şi nici prin gând nu mi-ar fi trecut că putea să fie altfel!', a spus Marina Voica.

La scurt timp, aceasta a fost invitată la emisiunea lui Cristi Brancu. Celebra artistă a expus o concluzie pe care a reușit să o tragă după 85 de ani de viață.

„Orice, numai să trăiască soţul meu, fiindcă femeia fără un bărbat este zero! Asta vă spun absolut sincer şi pot să o spun, fiindcă la vârsta mea am dreptul să trag această concluzie!'., a adăugat ea.

Sursă foto: Captură ecran și Click!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter