Monica Tatoiu, mărturisiri de pe vremea când era cadru didactic: "Am făcut și avorturi pentru elevele mele"

Publicat pe

Monica Tatoiu a fost, înainte de a deveni o femeie de afaceri de succes, cadru didactic. Faimoasă pentru sinceritatea ei, vedeta nu s-a sfiit niciodată să spună lucrurilor pe nume. Recent, Monica Tatoiu a făcut niște dezvăluiri neașteptate de pe vremea când era profesoară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Monica Tatoiu a răspuns cu onestitate tuturor întrebărilor și nu a ezitat nici în fața celor mai delicate. Cunoscută pentru stilul său frust, direct, vedeta a povestit și despre cum stăteau lucrurile pe vremea comunismului în privința educației sexuale. Iată ce a dezvăluit Monica Tatoiu atunci când a fost întrebată despre propria virginitate!

Monica Tatoiu, mărturisiri de pe vremea când era cadru didactic: "Am făcut și avorturi pentru elevele mele"Monica Tatoiu, mărturisiri de pe vremea când era cadru didactic: "Am făcut și avorturi pentru elevele mele"

Monica Tatoiu, declarații neașteptate despre virginitate

Monica Tatoiu (65) este un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Profesoară de matematică și posesoarea unui titlu de doctor în domeniu, ea a devenit ulterior o femeie de afaceri de succes, fiind, timp de mai bine de un deceniu, directorul general al unei companii internaționale de cosmetice. Feminină și feministă, femeia de afaceri a avut întotdeauna un cuvânt pertinent de spus, așadar nu a dezamăgit nici în emisiunea lui Denise Rifai, unde a fost supusă unui adevărat tir al întrebărilor.

Printre altele, Monica Tatoiu a fost întrebată și despre un subiect sensibil chiar și în ziua de azi – virginitatea. „V-ați pierdut virginitatea ca să le faceți în ciudă părinților?',  a întrebat-o Denise Rifai.

Exact, nici nu mi-a plăcut. Nici nu mai țin minte cum a fost, dar bine că am scăpat. E o tâmpenie. Virginele nu sunt iubite de bărbați. Când am fost iubită de bărbați, atunci a fost mișto', a răspuns Monica Tatoiu fără ezitare.

Citește și: Ce pensie încasează Monica Tatoiu lunar, după ce a încheiat cariera cu 10.000 de euro pe cartea de muncă. Suma este fabuloasă!

Citește și: La ce operație estetică a apelat Monica Tatoiu pentru a părea cu 10 ani mai tânără

Citește și: Lidia Buble mai are o soră cântăreață, care muncește la Primărie! Ce salariu are Diana Buble

Citește și: Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: George Burcea vrea să se însoare cu Viviana Sposub:„O voi cere pe Viviana de soție

Femeia de afaceri a plusat însă, povestind și despre sfaturile pe care i le-a dat fiului ei în această privință.

Așa l-am învățat și pe fiu-miu, „stay away de virgine și dacă se poate chiar cu femei mai în vârstă decât tine'. Virginitatea e o tâmpenie. E bine să învețe să se protejeze fetele', a adăugat ea.

Mai mult, Monica Tatoiu și-a continuat ideea cu o mărturisire neașteptată, de pe vremea când era profesoară de matematică la liceu.

„Eu le învățam pe fetele mele, care aveau părinți mai duri, am făcut și avorturi pentru elevele mele din clasele a 12-a, cu tați nebuni, pe vremea lui Ceaușescu. Recunosc, le-am ajutat să intre la facultate', a conchis ea, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

A dezvăluit secretul unei cănicii longevive

Aflată la a treia căsnicie, Monica Tatoiu a descoperit secretul unei relații longevive, ea și actualulei soț, Victor, fiind împreună de mai bine de trei decenii. Vedeta nu s-a sfiit, de altfel, să mărturisească faptul că în primele două căsnicii a fost înșelată de soți, dar asta i-a oferit ocazia de a-și cunoaște actualul partener de viață. Iată ce sfaturi le dă femeia de afaceri cuplurilor aflate la început de drum!

„La tinerețe, când nu ai copii și apar neînțelegeri, lipsa de armonie, e bine să spui pas… Dacă nu o faci, înainte de marele pas al nașterii unui copil, merită să te desparți. Cu trecerea timpului, la bătrânețe lucrurile care ne despart devin toxice.

Nu dau sfaturi, dau exemple din viața personală prietenilor care mă ascultă. Ei aleg ce să facă. Până la urmă, este viața lor. Cum îți așterni așa dormi. Sfatul meu pentru toate cuplurile: nu faceți copii dacă nu sunteți dispuși la sacrificii în cuplu. Amândoi.

Eu sunt la a treia căsnicie și durează de 34 de ani. Căsnicia este un contract. Cu drepturi și obligații asumate de ambele părți. Condiția necesară, nu suficientă, este compatibilitatea sexuală și cea de valori asumate în urma educației și apartenenței la grup cu valori de viață asumate. Ca să fie și suficientă condiția, este nevoie de rugăciunile părinților „temelia caselor copiilor’, a declarat Monica Tatoiu, pentru Ciao.ro.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă