Cum se simte Alexandru Arșinel după ce i-a fost pus un stent la inimă: "Mă simt ca ciugulit din diferite părți"

Publicat pe

Ultima perioadă nu a fost deloc bună pentru Alexandru Arșinel. După ce a fost infectat cu COVID-19, actorul s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. De curând, a fost internat de urgență în spital și declara faptul că urmează să fie operat la inimă. Iată ce spune despre starea sa de sănătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar câteva zile, Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital și afla de la cadrele medicale că urmează să fie operat la inimă.

La momentul actual, actorul este acasă, după ce a trecut printr-o nouă intervenție. El a povestit că i s-a montat un stent pentru puls și că urmează să ajungă din nou pe mâinile medicilor.

Citește și: Alexandru Arșinel va fi operat la inimă, din nou:'Vreau să fac Crăciunul la mine, la Sinaia'

Citește și: De ce a intrat Alexandru Arșinel în conflict cu Romică Țociu și Cornel Palade:„ Nu i-am dat afară’

Citește și: Benone Sinulescu, adevărul despre relația cu Irina Loghin:„Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa’

Citește și: Soția lui Benone Sinulescu, îngenuncheată de durere după moartea artistului:„Ieri am făcut 40 de ani de la căsătorie’

Cum se simte Alexandru Arșinel după ce i-a fost pus un stent la inimă

În cadrul unui interviu, Alexandru Arșinel a spus că este posibil ca în această săptămână să sufere o nouă intervenție, de data aceasta la nivelul inimii. Săptămâna trecută, însă, actorului i-a fost montat un stent pentru reglarea respirației.

,, Probabil săptămâna aceasta voi fi operat. Am fost operat săptămâna trecută cu un stent pentru reglarea respirației și urmează acum inima”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Antena Stars.

Artistul a făcut noi declarații despre starea sa de sănătate. Se pare că nu se simte în cea mai bună formă la momentul actual, însă medicii au grijă de el.

Cu toate acestea, Alexandru Arșinel a fost externat din spital după intervenția suferită.

,,Mă simt ca ciugulit din diferite părți de un bisturiu. Nu mă simt în stare de normalitate. Doctorii sunt alături de mine. E o echipă excepțională de doctori, este una poate cea mai bună din țară. e aceea se și așteaptă asa de mult rezolvarea unui caz. Ieri trebuia să mă opereze, dar s-a schimbat operația în ultimul moment, în loc de intervenția pe inimă, a fost o intervenție în care mi s-a implantat un stent pentru creșterea activității respirației. Adică, respirația să nu fie de 40-50, să fie de 70 ca să nu se oprească pulsul. Nu mai sunt internat în spital, sunt acasă”, a mai spus actorul pentru Antena Stars.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter