Soția lui Benone Sinulescu, îngenuncheată de durere după moartea artistului: „Ieri am făcut 40 de ani de la căsătorie”

Publicat pe

Soția lui Benone Sinulescu este îngenuncheată de durere după moartea artistului. Elena Sinulescu este afectată profund de pierderea uriașă și nu poate să conceapă că soțul ei, cel care i-a fost partener de viață timp de patru decenii, s-a stins din viață. La scurt timp după ce s-a aflat de decesul lui, ea a transmis un mesaj sfâșietor. A povestit cum cu o zi înainte de a muri, ea și marele cântăreț au sărbătorit 40 de ani de căsnicie. Iată confesiunea ei dureroasă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Soția lui Benone Sinulescu este în continuare îngenuncheată de durere după moartea artistului. Se simte fără nicio putere, după ce cel mai drag om s-a stins din viață. Elena Sinulescu și regretatul cântăreț au avut o căsnicie longevivă, luată drept exemplu de mulți. S-au iubit până în ultima clipă și și-au fost alături și la bine și la rău. Cu o zi înainte de a deceda, maestrul și soția lui împliniseră 40 de ani de la căsătorie.

Data de 18 noiembrie 2021 va rămâne ca o zi de doliu pentru mii de oameni din România. Ieri, marele Benone Sinulescu s-a stins din viață. A murit la 84 de ani, în urma unei pneumonii care s-a complicat, pe fondul unor probleme multiple de sănătate, notează Antena 3. În urma lui, maestrul a lăsat multă durere în inimile apropiaților și fanilor săi. De departe, cea mai afectată este soția lui, Elena Sinulescu. Îndurerată, abia și-a mai găsit cuvintele să ofere câteva declarații.

Citește și: Benone Sinulescu, adevărul despre relația cu Irina Loghin:„Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa'

Citește și: Când și unde va fi înmormântat Benone Sinulescu:„Fără el, viața nu mai e la fel'

Citește și: Povestea de iubire dintre Benone Sinulescu și soția sa.De ce nu au avut copii

Citește și: Cum i-a spus Victoria Răileanu fiului ei despre divorț:„I-am răspuns la toate întrebările'/ EXCLUSIV

Soția lui Benone Sinulescu, îngenuncheată de durere după moartea artistului

Soția lui Benone Sinulescu a oferit noi declarații după moartea artistului. Elena Sinulescu a povestit că de când cântărețul s-a stins din viață, ea nu mai e om. Și mai sfâșietor e faptul că miercuri, cu o zi înainte ca maestrul să moară, cei doi aniversaseră 40 de ani de căsnicie. Femeia a precizat că el a murit acasă, după ce a avut o pneumonie. A susținut că el nu a avut COVID-19.

Elena Sinulescu a declarat că Benone Sinulescu suferea de o pneumonie, iar din cauză că nu a vrut să fie dus la spital și tratat acasă, artistul a suferit unele complicații care, din păcate, i-au cauzat decesul. Astfel, potrivit spuselor femeii, soțul ei a decedat acasă din cauza bolii pe care o avea la nivelul plămânilor.

Soția lui Benone Sinulescu a povestit că artistul avea acasă un concentrator de oxigen pentru a lupta cu boala. În plus, doctorii ar fi venit periodic la el și ar fi avut două femei care l-ar fi îngrijit așa cum trebuie. Cu inima sfâșiată de durere, Elena Sinulescu a spus că fără el viața ei nu mai e la fel.

„Ieri am făcut 40 de ani de la căsătorie'

Totodată, soția lui Benone Sinulescu a declarat că amândoi și-au făcut dinainte cavoul la Arad, la cimitir. Potrivit declarațiilor ei, abia a reușit să-l convingă să-l facă.

„Nu mai sunt om. Ieri (n.r. miercuri) am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut covid, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen. Veneau medicii periodic, acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie.

Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni', a mărturisit soția lui Benone Sinulescu, pentru Click!

Elena Sinulescu, despre operația de carotidă

În ceea ce privește operația de carotidă, soția lui Benone Sinulescu a susținut că nu ar fi fost posibil să fie făcută intervenția. După ce ar fi trimis analizele la medici, i s-ar fi spus că artistul trebuie trecut pe tratament, pentru că operația ar fi fost riscantă.

„Cu operația de carotida nu este că nu am vrut eu să îl operez. Pur și simplu nu s-a putut. Am trimis analizele la toți medicii. Și mi-au spus ca să îl trec pe tratament, să nu îl supun unui risc, că rămânea pe masa de operație', a adăugat Elena Sinulescu, pentru sursa menționată.

Ce i-a spus Benone Sinulescu Laurei Lavric la telefon, ultima dată

Benone Sinulescu a fost iubit de întreaga țară. S-a înțeles extrem de bine cu colegii de breaslă și au legat prietenii frumoase. Laura Lavric e profund îndurerată de moartea artistului. A povestit că ultima dată când au vorbit la telefon, maestrul i-ar fi spus că cineva a vrut să-i facă cadou un loc de veci.

„Ultima dată mi-a spus că cineva a vrut să îi facă cadou un loc de veci. Râdea și spunea: ‘Să știi că nu m-am dus pentru că îmi era frică. Nu m-am dus să văd locul de veci', a declarat Laura Lavric la Realitatea TV, conform fanatik.ro.

Sursă foto: Captură ecran, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter