Când și unde va fi înmormântat Benone Sinulescu: "Fără el, viața nu mai e la fel"

Publicat pe

Benone Sinulescu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani. Artistul a murit în urma unei pneumonii care s-a agravat în ultima perioadă. Soția artistului a făcut mărturisiri înduioșătoare despre moartea solistului de muzică populară. Când va avea loc înmormântarea?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Celebrul artist de muzică populară a plecat dintre noi mult prea devreme. Lumea folclorului românesc este în doliu, din nou. În urmă cu câteva zile s-a stins din viață Petrică Mîțu Stoian, iar astăzi a decedat colegul său de breaslă, Benone Sinulescu. Când și unde va avea loc înmormântarea.

Când și unde va fi înmormântat Benone Sinulescu: "Fără el, viața nu mai e la fel"Când și unde va fi înmormântat Benone Sinulescu: "Fără el, viața nu mai e la fel"

Benone Sinulescu era căsătorit de 40 de ani cu Elena, femeia pe care a iubit-o până în ultima clipă. Elene Sinulescu este distrusă de durere și nu poate concepe că artistul a plecat dintre noi. Soția artistului își dorește ca maestrul muzicii populare să primească ultimele aplauze de la fanii săi.

Citește și: Benone Sinulescu a murit cu ultima dorință neîmplinită:„În ultima vreme spunea ca vrea…'

Citește și: Benone Sinulescu își pregătise testamentul. Cui i-a lăsat întreaga avere:„Am preferat să…'

Citește și: Andreea Ibacka a fost la un pas să nască prematur:„Am avut contracții aproape fără pauză'

Citește și: Concurenții de la Asia Express gătesc la Chefi la Cuțite.Imagini în premieră

Benone Sinulescu va fi înmormântat la Arad

Starea de sănătate a artistului s-ar fi agravat la începutul pandemiei, iar acesta a stat mai mult izolat în casă, în localitatea Bârzava, din Arad. Soția artistului a declarat că acesta va fi înmormântat duminică, la Arad. Elena, femeia care a fost alături de cântăreț vreme de 40 de ani își dorește ca Benone Sinulescu să mai fie aplaudat pentru ultima dată de public.

„Acum mă ocup cu o firmă, de înmormântare. În principiu am vrea ca înmormântarea să aibă loc duminică și vrem ca înainte să îl depunem în incinta unei instituții. Dar vă anunț atunci când vom știi exact cum stau lucrurile. Nu-mi pot reveni. Fără el nimic nu mai are sens„, a declarat soția artistului pentru Click.ro.

Artistul avea locul de veci cumpărat

Benone Sinulescu s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, acesta fiind internat în spital în luna iulie după ce a fost găsit inconștient în casă. Din fericire a fost salvat de medici, dar de această dată, corpul artistului a cedat.

Laura Lavric a mărturisit că artistul a primit cadou un loc de veci cu doar câteva săptămâni înainte de a muri. „Ultima dată mi-a spus că cineva a vrut să îi facă cadou un loc de veci. Râdea și spunea: ‘Să știi că nu m-am dus, pentru că îmi era frică.Nu m-am dus să văd locul de veci’, a spus artista, potrivit Wowbiz.ro.

Benone Sinulescu trebuia să se opereze

Moartea lui Benone Sinulescu a afectat milioane de români care l-au apreciat pe regretatul interpret de muzică populară. Nea Beni s-a stins din viață în patul din propria locuință, vegheat de soția sa, Leni. Artistul suferea de o pneumonie de absorbție, rezultat în urma unei infecții. Ionuț Pavel, impresarul artistului a declarat că acesta trebuia să se opereze.

„Beni al nostru s-a dus. Dezvoltase o pneumonie de absorție, nu boala despre care am discutat în vară (n.r. – Covid). A fost ok, s-a dus la spital, a plecat acasă. Mai avea mici probleme de sănătate de rezolvat.A trebuit să facă o operație la carotidă, dar asta ar fi implicat niște riscuri la vârsta lui. A fost la spital la Arad, în weekend a început totul. În 4 zile nu a mai fost. Era un om ales de Dumnezeu, un prieten bun, un suflet bun.', a spus impresarul lui Benone Sinulescu la PRO TV.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter