Benone Sinulescu a murit cu ultima dorință neîmplinită: "În ultima vreme spunea ca vrea..."

Publicat pe

Benone Sinulescu a murit joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani. În ultima perioadă, artistul s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, printre care o pneumonie la plămâni. Interpretul de muzică populară a plecat dintre noi cu o dorință neîmplinită. Despre ce este vorba?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Benone Sinulescu a murit la 84 de ani. Cântărețul de muzică populară avea mai multe probleme de sănătate. Potrivit soției, artistul s-a stins din viață la una din locuințele sale din județul Arad, din cauza unei pneumonii care s-a agravat în ultima perioadă. În luna iulie, artistul a fost internat în spital, după ce a fost găsit căzut în casă.

Benone Sinulescu a murit cu ultima dorință neîmplinită: "În ultima vreme spunea ca vrea..."Benone Sinulescu a murit cu ultima dorință neîmplinită: "În ultima vreme spunea ca vrea..."

Benone Sinulescu a fost o legendă a muzicii tradiționale românești, iar de-a lungul anilor a reușit să le cucerească inimile românilor cu vocea sa. Soția sa a confirmat cumplita veste, mărturisind că artistul a refuzat să fie transportat la spital de teamă să nu se infecteze cu noul coronavirus. Din păcate, interpretul de muzică populară s-a stins din viață înainte de a-și îndeplini o ultimă dorință.

Citește și: Ce i-a spus Benone Sinulescu Laurei Lavric la telefon:„Cineva a vrut să-i facă cadou un loc de veci'

Citește și: Benone Sinulescu își pregătise testamentul. Cui i-a lăsat întreaga avere:”Am preferat să…”

Citește și: Andreea Ibacka a fost la un pas să nască prematur:„Am avut contracții aproape fără pauză'

Citește și: Dispariția jucătoarei de tenis Shuai Peng, învăluită în mister!Sportiva îl acuzase de abuz sexual pe un politician chinez

Care a fost ultima dorință a lui Benone Sinulescu

Benone Sinulescu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani, lăsând în urmă o mare durere în sufletul celor apropiați. Impresarul artistului, Ionuț Pavel, a făcut dezvăluiri șocante despre viața artistului. Potrivit acestuia, cântărețul s-a stins din viață înainte să-și împlinească ultima dorință. Bărbatul a declarat că Benone Sinulescu a murit cu dorința de a-și vedea casa natală de la Siriu, județul Buzău.

Mi-a murit cel mai drag prieten și cea mai bună voce pe care a avut-o țara aceasta. Este trist. Un mare interpret și culegător de folclor. Fără el suntem mai săraci. În ultima vreme spunea ca vrea sa mearga acasă, la Siriu. Avea pneumonie. Mai mult ca sigur că soția îl va îngropa la Arad”, ne-a mai spus Ionuț Pavel, pentru Click.ro.

Benone Sinulescu s-a stins din viață la 84 de ani

Interpretul de muzică populară a murit la vârsta de 84 de ani. Potrivit soției sale, Elena Sinulescu, artistul a refuzat internarea în spital, motiv pentru care starea sa de sănătate s-a agravat. Din păcate, organismul lui Benone Sinulescu a cedat. În ultimele luni de viață, cântărețul a avut probleme de sănătate, fiind internat de mai multe ori la spitalul din Arad.

În luna iulie, Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în propria casă, de către soția sa. Inițial, artistul nu a ajuns la spital, ci la o clinică de îngrijiri paleative din apropierea Aradalui, iar ulterior a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. „Locuind singuri la casa din localitatea Bârzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit să solicităm o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate', povestea Elena Sinulescu într-o postare pe pagina de Facebook a soțului ei.

Unde va fi înmormântat Benone Sinulescu?

S-a stins o mare legendă a muzicii românești. Benone Sinulescu va fi înmormântat la cimitirul Eternitatea, din Capitală. Elena Sinulescu a anunțat că sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului va fi dus la o casă mortuară. „Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19.

A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!', a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter