Când va fi difuzat „Singur acasă”, la Antena 1

Publicat pe

Când va fi difuzat „Singur acasă' în 2021. Pentru prima dată în 20 de ani, seria „Singur acasă' nu va fi difuzată la ProTV. Postul Antena1 a achiziționat drepturile de difuzare, iar acum telespectatorii își vor vedea filmul preferat pe un alt canal. Deși cu toții se așteptau ca pelicula să apară în Ajunul Crăciunului, oficialii postului din Pipera au stabilit deja datele, prima parte a filmului fiind dată pe micile ecrane la începutul lunii decembrie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Când va fi difuzat „Singur acasă' în 2021. În perioada sărbătorilor de iarnă tot mai multe persoane urmăresc seria de filme „Singur acasă'. Acestea au apărut pentru prima dată în noiembrie 1990, iar de atunci au devenit un simbol pentru Crăciun. Anul acesta, pelicula va fi difuzată pe Antena1, după ce ProTV a pierdut drepturile de difuzare. Oficialii postului din Pipera au ales deja datele, prima parte a filmului fiind dată pe micile ecrane la începutul lunii decembrie.

În acest an, filmul va apărea la Antena1. Liderii ProTV au pierdut drepturile de difuzare, acestea fiind achiziționate de trustul Intact Media Group.

Citește și: Macaulay Culkin din Singur Acasă a devenit tată.Cine este iubita lui

Citește și: 15 lucruri pe care sigur nu le știai despre filmul Singur Acasă

Citește și: Cine crede Adela Popescu că este Păunul de la Masked Singer:„E preocupat de cum arată'

Citește și: Cum a fost prima întâlnire a lui Mario Fresh cu părinții Alexiei Eram:„Mi-a fost frică de…'

Când va fi difuzat „Singur acasă', la Antena 1

Când va fi difuzat „Singur acasă' în 2021. După ce Antena a reușit să achiziționeze drepturile de difuzare ale filmului, aceștia au anunțat și datele la care vor fi difuzate. Se pare că s-au ales zilele de sâmbătă ale lunii decembrie pentru primele trei părți ale seriei. Astfel, în zilele de 4, 11 și 18 decembrie, de la ora 20.00, imediat după Observator, acesta va putea fi urmărit la Antena1.

De-a lungul timpului, filmul a primit două nominalizări la premiile Oscar și două la Globuri de Aur. Acesta a fost lansat pe 16 noiembrie 1990, iar de atunci a devenit un simbol al Crăciunului.

Antena1 a achiziționat doar primele trei părți ale seriei

Se pare că Antena a achiziționat doar primele trei părți ale seriei. Astfel, ele vor fi difuzate pe 4, 11 și 18 decembrie, precum a făcut și ProTV în anii trecuți.

În momentul lansării, în 1990, „Singur acasă' a fost timp de 12 săptămâni lider de box-office și a doborât un record, fiind desemnat cea mai de succes comedie de până atunci.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter