Dan Negru, sfâșiat de durere după moartea lui Benone Sinulescu: "E prima dată când îmi dă țeapă"

Publicat pe

Dan Negru este devastat de moartea interpretului de muzică populară. Pe cei doi îi lega o prieteni de 25 de ani, iar prezentatorul tv este șocat că Benone Sinulescu nu se mai află printre noi. După ce a aflat de moartea artistului, Dan Negru a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Benone Sinulescu a lăsat multă lume cu durere în suflet, atât familie, cât și oameni din televiziune care l-au apreciat și l-au iubit. Dan Negru se numără printre persoanele cu care artistul avea o prietenie îndelungată, dar și numeroase amintiri. Prezentatorul tv este îndurerat de moartea cântărețului, postând un mesaj sfâșietor pe Facebook.

Dan Negru, sfâșiat de durere după moartea lui Benone Sinulescu: "E prima dată când îmi dă țeapă"Dan Negru, sfâșiat de durere după moartea lui Benone Sinulescu: "E prima dată când îmi dă țeapă"

Citește și: A murit Benone Sinulescu!De ce s-a stins din viață artistul de 84 de ani

Citește și: Ce i-a spus Benone Sinulescu Laurei Lavric la telefon:„Cineva a vrut să-i facă cadou un loc de veci'

Citește și: Benone Sinulescu își pregătise testamentul. Cui i-a lăsat întreaga avere:„Am preferat să…'

Citește și: Dispariția jucătoarei de tenis Shuai Peng, învăluită în mister!Sportiva îl acuzase de abuz sexual pe un politician chinez

Dan Negru se numără printre persoanele care l-au iubit pe Benone Sinulescu, iar acest lucru reiese din mesajul postat pe rețelele de socializare. La scurt timp după ce a aflat de moartea maestrului, prezentatorul tv a scris câteva rânduri pe Facebook în memoria artistului.

Dan Negru: „Mi-a promis că anul ăsta ne revedem”

Celebrul moderator a declarat că are multe amintiri frumoase cu Benone Sinulescu și că este foarte trist pentru că nu-l va mai revedea. Mai mult, Dan Negru a mărturisit că ultima oară când a vorbit cu artistul, acesta i-a promis că se vor revedea curând. Din păcate, cei doi nu vor mai avea această ocazie.

Îl știu de 25 de ani și e prima dată când îmi „dă țeapă”.In vară mi-a promis ca anul asta ne revedem de Revelion. N-o sa fie …Am mii de povești cu Beni! O să vi le apun…Dar acum începe legenda Benone Sinulescu. Pentru că atunci când se termina povestea, începe LEGENDA.Azi s-a stins Beni…”, a scris prezentatorul tv pe Facebook.

Dan Negru și Benone Sinulescu, prietenie de 25 de ani

Tot mai multe vedete își arată suferința și durere după ce au aflat că Benone Sinulescu s-a stins din viață. Dan Negru era prieten bun cu maestul muzicii tradiționale și și-a găsit cu greu cuvintele după ce a aflat că artistul a încetat din viață. Vestea a venit ca un șoc pentru el, mai ales că în urmă cu o săptămână a vorbit cu el și se simțea bine.

Prezentatorul tv a declarat că i-a spus lui Benone Sinulescu să nu-și facă planuri pe data de 3 și 4 ianuarie, deoarece voia să vină la emisiunea sa. Acest lucru nu va mai avea loc niciodată, iar Dan Negru va rămâne doar cu amintirile. „Ma leagă 25 de ani de Beni, dar ma leagă o prietenie dincolo de scena. El s-a retras în Arad în ultima perioadă, iar băiatul meu manca roșii de la el din gradina. Sunt o mulțumim de povesti cu el. Ultima data am vorbit cu el în urma cu o săptămână. Îl tot sunam și ii spuneam sa nu își programeze nimic pentru 3 și 4 deoarece avem treabă amândoi. M-a trădat acum, m-a trădat pentru prima oară”, a declarat Dan Negru în direct la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter