Ce i-a spus Benone Sinulescu Laurei Lavric la telefon: „Cineva a vrut să-i facă cadou un loc de veci”

Publicat pe

S-a aflat ce i-a spus Benone Sinulescu Laurei Lavric la telefon, cu ceva vreme înainte să moară. Marea cântăreață a făcut dezvăluirea, imediat după ce a aflat că el s-a stins din viață. Interpreta de muzică populară a povestit cum a decurs ultima lor convorbire telefonică, în urmă cu mai mult timp. El i-ar fi spus că cineva ar fi vrut să-i dăruiască un loc de veci. Nimeni nu se aștepta însă la tragedia ce avea să urmeze. Detalii cutremurătoare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La scurt timp după ce s-a aflat de moartea lui fulgerătoare, s-a aflat și ce i-a spus Benone Sinulescu Laurei Lavric la telefon, cu ceva timp înainte să moară. Artista a făcut primele declarații dup vestea șocantă și are inima sfâșiată de durere. Au fost prieteni buni și colegi de breaslă ani de zile, astfel că obișnuiau să mai vorbească din când în când la telefon.

Ce i-a spus Benone Sinulescu Laurei Lavric la telefon: „Cineva a vrut să-i facă cadou un loc de veci'Ce i-a spus Benone Sinulescu Laurei Lavric la telefon: „Cineva a vrut să-i facă cadou un loc de veci'

Zi de doliu în România! Astăzi, 18 noiembrie 2021, Benone Sinulescu s-a stins din viață. Marele artist a murit la vârsta de 84 de ani, În urma unei pneumonii care s-a complicat, pe fondul unor probleme multiple de sănătate, notează Antena 3. Familia și apropiații săi sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă că maestrul nu se mai află printre noi.

Citește și: Ultima discuție dintre Benone Sinulescu și fostul lui impresar, înainte să ajungă la spital:„Totul a degenerat'

Citește și: Ce pensie încasează Benone Sinulescu, după o carieră de peste 50 de ani.Suma este modică, dar e completată de o indemnizație de merit

Citește și: Viorica de la Clejani a fost înșelată de Ioniță?„El și-a mai găsit alinare în brațele lui…'

Citește și: Laurette, ipostază incendiară alături de iubitul fotbalist.Ce declarație i-a făcut lui Magaye Gueye

Ce i-a spus Benone Sinulescu Laurei Lavric la telefon, înainte să moară

Una dintre prietenele lui Benone Sinulescu este Laura Lavric. Au împărțit scena ani la rândul și s-au înțeles bine ca și colegi de breaslă. Artista a aflat recent că interpretul a decedat, iar acum are inima împietrită de durere. Cântăreața a povestit care a fost ultima lor convorbire telefonică, cu ceva vreme înainte să moară. Dezvăluirea ei i-a cutremurat pe mulți.

Laura Lavric a trimis public condoleanțe familiei. Ea a fost înștiințată de moartea fulgerătoare a lui Benone Sinulescu prin telefon. De atunci, e în stare de șoc. A spus despre el că a fost un om care a făcut foarte mult fapte frumoase de-a lungul vieții.

„Îmi pare foarte, foarte rău. Condoleanțe familiei! Am fost sunată pur și simplu cu surpriza asta îngrozitoare.

Să te ierte Dumnezeu și să te așeze la locul cuvenit pentru faptele frumoase pe care le-ai făcut pe pământ și pentru repertoriile pe care le-ai lăsat moștenire generațiilor care urmează.', a transmis Laura Lavric, în direct pentru Realitatea Tv, conform fanatik.ro.

„Mi-a spus că cineva a vrut să-i facă cadou un loc de veci'

Conform aceleiași surse, în ultimul timp, Benone Sinulescu ar fi refuzat să mai vorbească la telefon. Ar fi luat această hotărâre din cauza problemelor de sănătate multiple pe care le avea. Laura Lavric a povestit că în ultima lor convorbire el i-ar fi făcut o confesiune cutremurătoare. Regretatul artist i-ar fi spus că cineva ar fi vrut să-i facă cadou un loc de veci. El i-ar fi mărturisit cântăreței că nu s-a dus să-l vadă, pentru că i-ar fi fost frică.

„Ultima dată mi-a spus că cineva a vrut să îi facă cadou un loc de veci. Râdea și spunea: ‘Să știi că nu m-am dus pentru că îmi era frică. Nu m-am dus să văd locul de veci', a continuat ea.

De-a lungul timpului, în presă au apărut mai multe informații referitoare la boala lui Benone Sinulescu. Prietenii însă nu ar fi știut prea multe despre acest subiect. Laura Lavric a povestit că l-a sunat imediat după ce a aflat că e bolnvav, însă nu i-a mai răspuns la telefon.

Când am aflat că e bolnav, am sunat și nu mi-a mai răspuns la telefon. Atunci eu am lăsat așa. Am crezut că poate primesc o veste bună. Astăzi mă gândeam să îl sun pe impresar. Era vesel, avea o energie fantastică. Nu-mi găsesc cuvintele. Îmi pare foarte rău.', a mai transmis artista.

Benone Sinulescu se temea de operație

Tot ea a povestit că lui Benone Sinulescu i-ar fi fost frică de operație. Ea l-ar fi sfătuit să apeleze la o astfel de intervenție, însă el ar fi refuzat de teamă. Îi era frică că i s-ar putea întâmpla ceva, fie în timpul operației, fie după.

„Ne-am mai întâlnit și i-am zis: Măi dacă ai o problemă, de ce nu mergi să te operezi?, iar el mi-a zis: Mai lasă mă în pace că îmi e frică de cuțite de nu mai pot. Acum e adevărat că fiecăruia îi e frică de moarte, dar el evita să se gândească la sfârșitul vieții.', a mai povestit vedeta.

Artistul a continuat să muncească, în ciuda problemelor de sănătate

Deși problemele de sănătate îi dădeau mari bătăi de cap, Benone Sinulescu nu s-ar fi lăsat niciodată de muncă. În urmă cu câteva luni, Laura Lavric ar fi primit un telefon din partea lui Nicolae Botgros care i-a spus că ar fi muncit ca în tinerețe împreună.

Vorbise cu Nicolae Botgros și el m-a sunat și mi-a zis: Băi Laura, acum a fost Benone. Ăsta este ceva, un fenomen. A venit cu un repertoriu frumos și a imprimat toate melodiile în aceeași zi, 13-14 melodii în aceeași zi. Chiar i-am spus ultima dată la telefon Bravo! Felicitări! Nu te-ai lăsat!', a mai spus ea pentru sursa menționată.

Soția lui Benone Sinulescu, prima reacție după ce el a murit

Soția lui Benone Sinulescu a avut o primă reacție publică după ce el a murit. Femeia e profund îndurerată de pierderea uriașă și de faptul că a rămas singură. A povestit că soțul ei nu a vrut să fie dus la spital. Artistului i-ar fi fost frică să meargă la o unitate medicală din cauza COVID-19.

‘Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza COVID. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea.

El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!’, a declarat pentru Impact.ro, soția lui Benone Sinulescu.

Sursă foto: Captură ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter