Viorica de la Clejani a fost înșelată de Ioniță? „El și-a mai găsit alinare în brațele lui...”

Publicat pe

Viorica de la Clejani a fost înșelată de Ioniță? Asta e întrebarea ce stăruie pe buzele fanilor, în urma celor mai recente declarații făcute de artistă. Cântăreața de muzică de petrecere a povestit că nu există căsnicie perfectă și că, după ce fiica lor a venit pe lume, soțul ei și-ar fi găsit „alinarea' și în brațele altor persoane. Iată confesiunea surprinzătoare a vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Viorica de la Clejani a fost înșelată de Ioniță? Asta s-au întrebat mii de fani din toată țara, după ce ea a fost autoarea unei confesiuni neașteptate. Cântăreața i-a făcut o dezvăluire uluitoare Adelei Popescu. Vorbind despre familia ei, artista de muzică de petrecere a spus că soțul ei, Ioniță de la Clejani, și-ar fi găsit alinarea și în brațele altor persoane. Asta s-ar fi întâmplat după ce a venit pe lume fiica lor, Margherita.

Viorica și Ioniță de la Clejani formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Au o căsnicie frumoasă, de peste 20 de ani, și sunt un exemplu pentru mulți, deoarece și-au fost mereu alături. Cu toate astea, chiar artista a recunoscut că nu crede într-o căsnicie perfectă, doar cu „lapte și miere'. Foarte deschisă, ea a povestit ce ar fi făcut soțul ei la scurt timp după ce s-a născut fiica lor, Margherita.

Citește și: Cum a apărut Viorica de la Clejani pe patul de spital, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19. Ioniță:„Viața ne încearcă și mai mult'

Citește și: Cum s-au filmat Fulgy și Viorica de la Clejani după conflictele din familie:”Mă bruschezi!”

Citește și: Cum a fost prima întâlnire a lui Mario Fresh cu părinții Alexiei Eram:„Mi-a fost frică de…'

Citește și: Dan Capatos, primele declarații după ce a lipsit de la Xtra Night Show:„A fost o…'

Viorica de la Clejani a fost înșelată de Ioniță?

Viorica de la Clejani a fost întrebată de Adela Popescu dacă au avut anumite probleme atunci când s-a născut primul lor copil, Margherita. Artista de muzică de petrecere a povestit că și-a dedicat tot timpul fetei lor. În acest timp, conform spuselor ei, Ioniță de la Clejani și-ar fi găsit alinarea în brațele altor persoane.

Viorica de la Clejani a mărturisit că, din punctul ei de vedere, nu există o căsnicie doar cu lapte și miere. A declarat că după ce Marga a venit pe lume, stătea mereu cu ea în brațe. În ceea ce-l privește pe soțul ei, a susținut că Ioniță și-ar fi găsit alinarea și în brațele altor persoane, dar că acest lucru nu ar fi deranjat-o.

„Într-o căsnicie nu poate să fie totul lapte și miere. Când a venit Marga, mă uitam la ea ca o păpușă, stăteam doar cu ea în brațe. Nu m-a deranjat că el și-a mai găsit alinare în brațele lui X, Y, Z. Eu o legănam până la 4 dimineața, după venea el și o legăna.

Da, m-a ajutat. Depresie faci când nu mai comunici, când nu mai ești încojurat de cei dragi. Dacă stai degeaba, te apucă gândurile negre. Eu dau în depresie dacă nu mai am bani suficienți.', a spus Viorica de la Clejani la Vorbește lumea, conform playtech.ro.

Viorica de la Clejani: „Eu petrec mult timp cu copiii'

În continuare, Viorica de la Clejani a povestit că și acum petrece foarte mult timp cu copiii ei, Fulgy și Margherita. Pe lângă muzică, ea are și o pasiune pentru gătit. În plus, a mărturisit că se ocupă de una singură de curățenie și că îi place să aibă grijă de casa ei.

„Eu petrec mult timp cu copiii, cățelușii, cu bucătăritul, curățenia în casă. Sunt mamă, gospodină, femei de serviciu găsești mai greu, nu sunt serioase. Eu trebuie să am grijă de casa mea.', a continuat ea.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter