Dan Capatos, primele declarații după ce a lipsit de la Xtra Night Show: „A fost o...”

Publicat pe

Dan Capatos a avut o primă reacție după ce fanii s-au întrebat de ce a lipsit de la Xtra Night Show. După ce telespectatorii au observat că Paula Chirilă i-a ținut locul, au fost curioși să afle ce s-a întâmplat. Fire deschisă, prezentatorul TV nu a ezitat și și-a justificat lipsa. A mărturisit că a fost vorba despre o absență motivată și „agreată împreună cu șefii lui', fără să dezvăluie însă motivul concret. Iată mesajul complet al omului de televiziune!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Capatos a oferit primele declarații după ce telespectatorii s-au întrebat de ce a lipsit la Xtra Night Show. Prezentatorul de la Antena Stars a vorbit despre acest subiect, însă nu a dezvăluit un motiv clar. Omul de televiziune a avut o primă reacție în acest sens și a făcut mai multe declarații. A precizat încă de la început că a fost vorba despre o absență motivată, „agreată împreună cu șefii săi'.

Dan Capatos se laudă cu o carieră de peste două decenii în lumea televiziunii. Prezentatorul TV este urmărit de mii de fani, atât pe rețelele de socializare, cât și pe micile ecrane. El prezintă emisiunea Xtra Night Show de pe Antena Stars, seara, între orele 22:30 și 00:30. De curând, telespectatorii au observat că el a lipsit și că Paula Chirilă, colega lui, i-a ținut locul.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Dan Capatos:„Sunt predispus la demență și Alzheimer'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dan Capatos.Sunt împreună de 20 de ani

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Daniela Gyorfi cu George Tal, după 15 ani de relație:„Poate a intervenit comoditatea'

Citește și: Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față. Ce spune despre fosta soție a iubitului ei:„Nu îi pronunț nici numele'

Dan Capatos, primele declarații după ce a lipsit de la Xtra Night Show: „A fost o…'

Așadar, în urmă cu câteva zile, Dan Capatos a lipsit de la Xtra Night Show. Astfel, temporar, locul i-a fost luat de către colega lui de breaslă și de platou, Paula Chirilă. Alături de artistă a fost și celălalt coleg al lor, Cătălin Bordea. Imediat cum i-au observat lipsa, fanii emisiunii au vrut să știe care e motivul. Ei bine, acesta a fost dezvăluit chiar de către prezentatorul TV.

Dan Capatos a oferit primele declarații despre acest subiect, pentru cancan.ro. A explicat că a fost vorba despre o absență motivată și că ea a fost „agreată împreună cu șefii lui'. Totodată, el a precizat că există trei prezentatori la Xtra Night Show, astfel că s-ar putea înlocui unul pe celălalt oricând se invesc astfel de situații.

„A fost o absenţă motivată, agreată împreună cu şefii mei, pe care nu am vrut să o amplificăm aiurea, mai mult decât era cazul. Suntem, totuşi, 3 prezentatori la emisiune care putem să ne înlocuim unul pe celălalt când se ivesc situaţii d-astea', a explicat Dan Capatos pentru cancan.ro.

Dan Capatos a lipsit o zi și în luna septembrie

În urmă cu ceva timp, mai exact în luna septembrie, Dan Capatos a mai lipsit o zi de la Xtra Night Show. Și atunci, cea care i-a ținut locul a fost Paula Chirilă. Prezentatorul TV ar fi fost plecat atunci la un festival de muzică din Cluj-Napoca.

„Inculpatul este pe cai mari în seara asta, cred că se distrează, o dată pentru că a scăpat de două zile de lucru, a doua oară știind unde este', transmitea atunci Paula Chirilă, conform sursei menționate.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter