De ce nu s-a căsătorit Daniela Gyorfi cu George Tal, după 15 ani de relație: „Poate a intervenit comoditatea”

Publicat pe

De ce nu s-a căsătorit Daniela Gyorfi cu George Tal, după 15 ani de relație. Cântăreața în vârstă de 53 de ani a susținut recent un interviu în cadrul căruia a vorbit despre relația de lungă durată pe care o are cu George Tal. Chiar dacă formează un cuplu de 15 ani de zile, cei doi nu au ajuns până acum în fața altarului. Diva dezvăluie motivul pentru care nu a îmbrăcat rochia de mireasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniela Gyorfi și George Tal formează o relație de mai bine de 15 ani. Deși între cei doi nu există probleme sau certuri, nu au ajuns până acum în fața altarului. În cadrul unui interviu susținut recent, artista dezvăluie motivul pentru care nu a făcut pasul cel mare în relația sa. Mai mult decât atât, blondina explică și care sunt cele mai frecvente subiecte de la care pornesc conflictele între ea și partenerul său.

Daniela a vorbit inclusiv despre anumite evenimente din viața sa. Aceasta susține că nu s-a certat niciodată cu o femeie pentru un bărbat, dar și că nu ar accepta niciodată infidelitatea partenerului de viață.

Citește și: De ce se ceartă Daniela Gyorfi și George Tal, după 15 ani de relație:„La bani are de comentat'

Citește și: Daniela Gyorfi se operează, după ce i s-a spart un implant mamar:”Mă doare, mi-a crăpat pur și simplu proteza”

Citește și: Cum arată inelul de logodnă primit de Anda Adam.Îl ține în seif, de frică să nu fie furat

Citește și: Patrizia Paglieri s-a enervat la Asia Express, după întâlnirea cu un român:„Una e să cerem noi…'

De ce nu s-a căsătorit Daniela Gyorfi cu George Tal, după 15 ani de relație

Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de 15 ani. Cu toate acestea, cei doi nu și-au spus „DA' în fața ofițerului de Stare Civilă. Motivul ar putea fi atât comoditatea, cât și faptul că le este bine așa, potrivit divei.

„De ce nu ne-am căsătorit? Nu ne-am căsătorit  pentru că … nu ne-am căsătorit! Ne e bine așa. Poate a intervenit comoditatea sau poate o să o facem  la un moment dat.', a spus artista pentru Ciao.

Daniela Gyorfi încă se ceartă cu partenerul său

Chiar și după 15 ani de relație, tot mai există certuri în relația Danielei Gyorfi. Artista a explicat că nu există conflicte grave, însă contrazicerile sunt la ordinea zilei. Mai mult decât atât, motivul care stă cel mai des la baza controverselor este reprezentat de muzică.

„Certurile noastre, punctual la noi, sunt pe proiectele muzicale. Că era mai bine așa, că puteam să fac altfel. Intervin zi de zi și nervii și stresul și în ultima perioadă clar că nu te simți confortabil cu ceea ce vezi legat de pandemie. Sau poate nu ne place ceva, nu știu, și ne certăm. Ne certăm că suntem noi mai guralivi dar nu cred că este o ceartă așa, pe viață și pe moarte.', a spus ea.

Nu s-a certat niciodată cu o femeie pentru un bărbat

Întrebată dacă au existat momente în care să se certe cu o altă femeie pentru un bărbat, Daniela a răspuns clar că nu. Ea este de părere că un astfel de conflict nu duce la nimic deoarece într-un final, tot bărbatul este cel care alege alături de cine vrea să rămână.

„Nu îmi aduc aminte să mă fi certat cu vreo fată pentru un băiat. Pentru că  eu cred că am fost destul de învățată și mi-am dat seama că dacă te cerți cu o femeie pentru un bărbat, până la urmă el decide, bărbatul! Degeaba te cerți, te bați, te omori, că nu ai de ce, nu găsesc sensul!', a spus aceasta.

Artista nu ar ierta infidelitatea

Daniela Gyorfi a declarat că infidelitatea soțului, a partenerului de viață nu ar putea fi iertată. Ea consideră că acest lucru ar însemna că acesta nu o respectă, lucru de neacceptat pentru artistă.

„Asta când poți ierta dacă îți este înșelată încrederea, să știi că din păcate, în ultima perioadă, în ultimul timp, oamenii te dezamăgesc. Dacă este vorba chiar și de partenerul tău de viață, de soțul tău. În momentul când sunt niște lucruri peste care poți să treci, minciunele, treci. Dar nu aș putea să trec, să zicem, să fie George în  paralel cu altcineva și cu mine nu! Nu aș putea să trec peste așa ceva pentru că ar însemna să fiu luată de fraieră și nu aș accepta!', a adăugat diva.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter