Rapperul Young Dolph a fost împuşcat mortal. Avea doar 36 de ani

Publicat pe

Rapperul Young Dolph a murit miercuri, 17 noiembrie, într-un atac mortal în Memphis, Tennessee, la vârsta de 36 de ani. Artistul se afla în fața unei patiserii, iar într-un moment în care o mașină a trecut pe lângă el și o persoană din aceasta l-a împușcat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Rapperul, al cărui nume real este Adolph Robert Thornton, Jr., cumpăra prăjituri , când cineva a ajuns cu mașina și l-a împușcat.

„Această împușcătură este un alt exemplu al violenței fără sens cu armele pe care o trăim la nivel local și național. Inimile noastre se îndreaptă către familia Thornton și către toți cei care sunt afectați de acest act de violență îngrozitor', a spus Davis.

Citește și: Mark York, actorul din The Office, a murit.De ce boală suferea

Citește și: Cristina Ciobănașu, adevăruri nespuse la 4 luni de la despărțirea de Vlad Gherman:„Merg la psiholog, plângeam ori de câte ori…’/ EXCLUSIV

Citește și: Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef, a pierdut sarcina:„Inima îngerașului a încetat să mai bată’

Citește și: De ce au fost certați Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță timp de 10 ani:„Am îngropat securea războiului’

Rapperul Young Dolph a fost împușcat mortal

Rapperul Young Dolph s-a stins din viață miercuri 17 noiembrie, după ce a fost împușcat mortal de o persoană necunoscută, care se afla într-o mașină.

Poliția i-a încurajat pe cetățenii din Memphis să rămână calmi.

„În această seară, încurajăm pe toată lumea să stea acasă dacă nu trebuie să plece', a spus Davis la o conferință de presă miercuri. „De asemenea, încurajăm cu tărie pe toată lumea să păstreze calmul în timp ce ne desfășurăm activ investigația'.

Departamentul de Poliție din Memphis oferă o prezență sporită în zonele orașului care ar putea fi direct afectate de împușcătură. Aceasta include orice locație care ar putea fi afiliată cu Young Dolph și orice persoană care are o legătură sau poliția crede că ar putea avea o legătură cu el, potrivit Davis.

Davis a spus că anchetatorii încă vorbesc cu martorii și verifică camerele de supraveghere și de securitate din zonă.

„Toți cei de la APA suntem șocați și profund întristați de pierderea bruscă și tragică a dragului nostru prieten și client, Young Dolph', a declarat un reprezentant al companiei de management.

Originar din Chicago, care a crescut în Memphis, Young Dolph și-a lansat albumul de debut, „King of Memphis' în 2016. A continuat să aibă mai multe hituri, inclusiv „Blue Diamonds' și „RNB' cu Megan Thee Stallion. Al cincilea album al său de studio, „Rich Slave' din 2020, a ajuns pe locul 5 în topul Billboard 200.

În 2017, a fost aproape ucis într-un incident de împușcătură la Hollywood. A petrecut săptămâni întregi internat în spital după ce a suferit trei răni prin împușcătură.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter