Cornel Ilie, fotografiat alături de o femeie superbă, pe stradă. Cum și-au petrecut ziua

Publicat pe

Cum arată prima femeie cu care Cornel Ilie s-a afișat după divorț. După ce s-a tot discutat despre divorțul dintre Cornel Ilie și mama copiilor săi, Eliza, artistul s-a afișat cu o domnișoară. Acesta ar fi luat-o de acasă cu propria lui mașină, apoi ar fi mers să cumpere prăjituri și cafea din oraș. Cei doi și-au zâmbit pe tot parcursul întâlnirii, semn că se simțeau foarte bine unul în compania celuilalt.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cornel Ilie este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România. Acesta este solistul trupei de succes, VUNK. El a fost căsătorit cu mama copiilor săi, Eliza, însă lucrurile nu au funcționat așa cum se aștepta, iar cei doi și-au spus adio. Acum, artistul s-a afișat pentru prima dată cu o femeie. Tânăra pare foarte fericită în compania lui Cornel, semn că cei doi se înțeleg extrem de bine.

Se pare că acesta a fost fotografiat de paparazzii EVZ.ro în timp ce își petrecea ziua alături de frumoasa blondă. Tot aceștia au surprins și zâmbetele de pe chipurile celor doi.

Citește și: Cum se înțelege Cornel Ilie cu fosta soție, după divorț:”Privind în urmă, suntem…”

Citește și: Cum se înțelege Cornel Ilie cu fosta soție, la un an de la divorț și ce relație are cu cei doi copii

Citește și: Claudia Ghițulescu a cunoscut-o pe amanta soțului. Cum a reacționat:„Am îmbrățișat-o…'

Citește și: Rugăciune făcătoare de minuni către Sfântul Nectarie, prăznuit pe 9 noiembrie

Cum arată prima femeie cu care Cornel Ilie s-a afișat după divorț

Cornel Ilie, la mai bine de un an de la divorț, s-a afișat alături de o tânără. Acesta ar fi luat-o de acasă pe domnișoară, apoi s-ar fi dus să cumpere câteva prăjituri. Potrivit EVZ, cei doi nu păreau să fie la prima întâlnire datorită faptului că se simțeau foarte relaxați unul în compania celuilalt.

Imediat cum frumoasa blondină a urcat în mașină, lui Cornel Ilie i-a apărut pe chip un zâmbet larg. Același lucru îl putem spune și despre ea, care pe tot parcursul plimbării a fost foarte fericită.

Au lăsat bagaje la apartamentul lui Cornel Ilie

După ce au rezolvat treburile ce țin de oraș, Cornel Ilie și tânăra misterioasă s-au îndreptat către apartamentul artistului. Acesta a dus bagajele în casă, inclusiv pe cele ale domnișoarei. Ba mai mult, în tot acest timp ea l-a așteptat în fața blocului.

La scurt timp după ce Cornel s-a întors, cei doi s-au îndreptat către un supermarket din zonă.

Cum se înțelege cu Eliza

Deși cei doi au divorțat, Cornel Ilie susține că are o relație foarte bună cu mama copiilor săi. Acesta a vorbit în cadrul podcastului susținut de Mihai Morar despre cum funcționează lucrurile la un an de la divorț.

„Mă țin în echilibru vorbind zilnic cu copiii, e cea mai bună hrană. Sunt pe drumul bun spre cea mai bună versiunea a mea. Da, există dragoste de oameni dupa iubire, după ce iubirea nu mai există între ei. Dar există o formă de dragoste care rămâne acolo, orice ar fi, mai ales după ce au făcut doi copii împreună. La un an după divorț, pot spune că da, există dragoste după iubire, e și mai mare certitudinea. Privind în urmă, cu atât mai mult suntem într-un punct superb ca relație. Foarte puțini oameni înteleg așa ceva', a spus el.

Sursă foto: Instagram, Facebook și EVZ.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter