Cum s-au împăcat Monica Gabor și Mr. Pink. La ce test a fost supusă fosta soție a lui Irinel

Publicat pe

La scurt timp după ce și-ar mai fi dat o șansă, s-a aflat cum s-au împăcat, de fapt, Monica Gabor și Mr. Pink. Potrivit Playtech.ro, bărbatul nu și-ar fi luat ochii de pe ea nici când ar fi fost despărțiți. El ar fi monitorizat-o de la distanță, în vacanțele ei din Grecia și Dubai, și ar fi recucerit-o după ce șatena ar fi trecut cel mai important test. Iată ce i-ar fi oferit fostei soții a lui Irinel Columbeanu la întoarcerea în Statele Unite ale Americii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În spațiul public au apărut mai multe informații referitoare la cum s-au împăcat, de fapt, Monica Gabor și Mr. Pink. Playtech.ro scrie că și în perioada în care cei doi ar fi fost separați, iar ea era în vacanțe în Dubai și Grecia alături de sora ei, bărbatul ar fi monitorizat-o. După ce fosta soție a lui Irinel Columbeanu ar fi trecut testul fidelității, Mr. Pink ar fi recucerit-o imediat după ce ea s-ar întors în Statele Unite ale Americii.

Monica Columbeanu a început o nouă viață în urmă cu mai bine de 11 ani, atunci când a decis să divorțeze de tatăl fiicei sale, Irinel Columbeanu. S-a mutat în Statele Unite ale Americii, loc în care l-a întâlnit pe actualul ei iubit, Mr. Pink. Ulterior, și Irina s-a mutat la o școală americană, astfel că au putut să locuiască împreună, alături de iubitul chinez al vedetei și fiul lui. În vară, însă, au apărut mai multe zvonuri conform cărora cei doi s-ar fi despărțit.

Citește și: Ce avere au împărțit Monica Gabor și Irinel Columbeanu.Au făcut partajul la 10 ani de la divorț

Citește și: Prima fotografie cu Monica Gabor și Mr.Pink, după zvonul despărțirii. Cum au fost surprinși

Citește și: De ce s-au despărțit, de fapt, Dinu Maxer și Nicoleta Luciu:„Au fost trei motive'

Citește și: Oana și Viorel Lis, internați în spital după infecția cu COVID-19:„Sunt terminat la plămâni'

Cum s-au împăcat, de fapt, Monica Gabor și Mr. Pink

La scurt timp după apariția zvonurilor potrivit cărora ea și Mr. Pink s-ar fi despărțit, Monica Gabor a plecat în două vacanțe de vis, în Grecia și Dubai, unde a fost găzduită chiar de sora ei, Ramona Gabor. Conform sursei menționate anterior, ea și iubitul chinez și-ar mai fi dat o șansă în urma unei discuții serioase. Bărbatul nu ar fi știut ce să facă mai repede ca să-i intre din nou în grații, după ce ea ar fi trrecut testul fidelității.

Conform unei persoane apropiate Monicăi Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu ar fi fost monitorizată permanent de Mr. Pink în timpul vacanțelor sale. Bărbatul ar fi recucerit-o, după ce ea ar fi refuzat orice „tentație' și i-ar fi rămas fidelă. Acum, între ei ar fi din nou armonie și ar avea o relțaie mai solidă ca oricând.

Monica Gabor ar fi fost monitorizată de Mr. Pink în vacanță

Playtech.ro mai scrie că, în prezent, fosta soție a lui Irinel Columbeanu duce o viață de „regină', locuind în vila din Malibu. Casa ar valora peste 5 milioane de dolari, iar proprietar ar fi o firmă privată, înregistrată în California, ai cărei doi acționari ce gestionază fondul de invesițiiar ar fi chiar Monica Gabor și Mr. Pink. În plus, Monica Gabor ar avea și ea propriile venituri, din cariera de profesoară suplinitoare. Ea ar preda limba engleză la o școală din America.

După ce Monica Gabor ar fi revenit în SUA, ea și fiica ei, Irina, s-ar fi întâlnit cu Anthony, fiul lui Mr. Pink. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu ar fi fost emoționată să audă că el încă îi mai spune „mamă', deși i-ar fi explicat că doar mamei lui naturale ar trebui să îi spună așa.

Mr. Pink i-ar fi oferit vedetei cheile unei mașini de lux

După ce s-ar fi întors în vila din Malibu, Moica Gabor ar fi primit cheile unui automobil de lux, chiar din prima zi. Datorită lui Mr. Pink, ea ar conduce am o limuzină nou-nouță, cu o valoare estimată la… 200.000 de euro!

Cât despre fiica Monicăi Columbeanu, Irina și-ar fi reluat studile la școala din SUA, după ce în vara acestui an a terminat clasa a VIII-a. Micuța ar excela la învătățură, motiv pentru care mama ei e foarte mândră. Pe lângă asta, fetița lui Irinel Columbeanu ar scrie în fiecare zi în cartea despre viața ei și familia sa, în limba engleză.

„Pentru ea, Monica a rămas în America. Cel mai mult o interesează viitorul Irinucăi, pe care în România nu o mai așteaptă mare lucru', ar fi transmis pentru playtech.ro o persoană apropiată Monicăi Gabor.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter