Mihai Trăistariu a crescut într-o familie cu violență fizică foarte gravă: „O bătea pe maică-mea groaznic. Legată de calorifer, scos ochiul, târâtă pe jos”

Publicat pe

Mihai Trăistariu a crescut într-o familie cu violență fizică foarte gravă. Invitat în cadrul emisiunii „Teo Show' de la Kanal D, Mihai Trăistariu a povestit scene înfiorătoare din copilăria sa. Artistul a trăit într-o casă în care violența fizică era prezentă în permanență. Tatăl acestuia a supus-o pe mama cântărețului la chinuri greu de imaginat, iar Mihai a recunoscut că episoadele violente l-au marcat profund.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Trăistariu a povestit în cadrul emisiunii „Teo Show' mai multe episoade înfiorătoare din copilăria sa. Se pare că părinții artistului nu aveau deloc o relație bună, motiv pentru care tatăl acestuia era extrem de agresiv. Cântărețul a recunoscut că unele episoade trăite l-au marcat profund.

Mihai Trăistariu a crescut într-o familie cu violență fizică foarte gravă

Artistul a povestit scene cumplite din copilăria sa. Se pare că tatăl lui era extrem de agresiv cu mama cântărețului. Mihai a povestit câteva episoade în care femeia care i-a dat viață era supusă la chinuri cumplite. Acesteia i-a fost scos ochiul și înlocuit cu unul de sticlă. Toate aceste scene l-au marcat profund pe artist.

„Taică-miu o bătea pe maică-mea groaznic, asta însemnând legată de calorifer, scos ochiul, i-a pus ochi din sticlă, târâtă pe jos printre covoare… Au fost niște episoade care m-au marcat profund. Ei nu se înțelegeau, nici nu știu cum s-au combinat, în fiecare zi erau certuri, scandaluri și se ajungea la chestia asta. El devenise violent din mers, nu cred că s-a născut așa, iar din ceea ceea ce mi-au spus rudele el a devenit violent din cauza ei.', a spus el pentru Teo Show.

Mihai Trăistariu, despre chinurile la care era supusă mama sa

Acesta nu înțelege de ce mama sa era supusă la chinuri atât de grele. El este de părere că seamănă foarte mult cu femeia care i-a dat viață, motiv pentru care îi este greu să realizeze motivele care stăteau la baza violențelor.

„Culmea este că maica-mea seamănă cu mine perfect, sau eu semăn cu ea, Dumnezeu s-o ierte, că nu mai trăiește, și mă întreb ce avea femeia asta că eu sunt un tip ok, cumințel de treaba, ce-o fi avut ea așa de îngrozitor să-i dea bătăile alea', a declarat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu a încheiat o relație de doi ani

Mihai Trăistariu a ieșit de curând dintr-o relație care a durat doi ani de zile. Cântărețul a recunoscut că și-a schimbat complet tactica de abordare a fetelor și crede că pe viitor va avea mai mult succes.

„Fetele le atrag și fără bani. Nu mai funcționez așa de multă vreme. Simt dinainte de a mă întâlni cu o fată dacă e pentru bani sau nu. Eu sunt timid, într-un fel, și la început mă lăsam ales, dar acum le aleg eu pe ele. Ultima relație a durat doi ani. Eu mi-am ales-o și știu deja cum să aleg, am experiență. La început eram mai copil, mai naiv, aruncam cu banii peste tot, dar acum nu mai fac așa.', a declarat Mihai Trăistariu.

Ce spune despre fosta lui prietenă

Se pare că diferența mare de vârstă l-au costat pe artist încheierea relației. Femeia cu care se iubea avea alte preocupări, potrivite vârstei de 20 de ani. Artistul recunoaște că are o slăbiciune pentru fetele mai mici decât el, însă este conștient că ar trebui să se raporteze altfel la viitoarea sa parteneră.

„Ea era mică. Am o tendință proastă de a-mi alege fete de 20 de ani, când eu fac 40. Aici e greșeala. Trebuie să-mi iau fete de vârsta mea pentru că gândim la fel. Erau diferențe, ea voia la club iar eu nu sunt cu gălăgia. Și uite așa, nu ne potriveam. A durat ceva pentru că ne-am potrivit la unele lucruri, dar per total nu. Avea tendința să flirteze și nu-mi plăcea chestia asta. Eu primesc câte 4-5 mesaje pe zi de la fete care îmi trimit poze, vor să se întâlnească și eu rezist tuturor tentațiilor. Deci, eu chiar primesc „oferte' și tu primești una pe lună și aproape că-i dai curs. Deci, ea era foarte impresionată dacă primea un mesaj de la un băiat.', a mai mărturisit Mihai Trăistariu, despre fosta lui parteneră.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter