Cum a fost prima întâlnire a lui Mario Fresh cu părinții Alexiei Eram: "Mi-a fost frică de..."

Publicat pe

Mario Fresh a povestit, recent, cum a fost prima lui întâlnire cu părinții Alexiei Eram, în urmă cu cinci ani. Cu mari emoții, Mario și-a întâlnit „socri” și a dezvăluit că nu i-a fost teamă de celebra Andreea Esca, ci de tatăl iubitei lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mario Fresh vine săptămâna aceasta la „Întrebarea mesei rotunde' și răspunde curiozităților lui Marius Manole și ale publicului. Întrebat despre momentul în care Alexia l-a prezentat părinților ei, Mario Fresh a povestit că a avut mari emoții și cel mai frică i-a fost de tatăl tinerei.

„Am tremurat vreo jumătate de an. Nu mi-a fost frică de Andreea cât m-a fost frică de domnul Alex. Probabil au crezut că e o joacă la început… și au trecut 5 ani'.

Citește și: Mira și Mario Fresh s-au fotografiat în timp ce se sărutau.Imaginea a devenit virală

Citește și: Alexia Eram vrea un copil cu Mario Fresh:„Ne apucăm de treabă în viitorul apropiat

Citește și: Theo Rose prezintă emisiunea SuperStar de la Pro TV:„O mare provocare…

Ce spune Mario Fresh despre Antonia și Alex Velea, după ce s-au certat

Tot în această ediție „Întrebarea mesei rotunde', artistul povestește cum gestionează criticile și comentariile răutăcioase, dar și de ce și-ar fi dorit să devină pilot de curse dacă nu ar fi avut talent la muzică.

Artistul povestește despre începuturile relației cu Alexia, dar și despre cum s-a cunoscut cu Alex Velea și ce a produs ruptura dintre ei, prin care au pus punct prieteniei și colaborării.

„Cât de tare ne-am fi certat noi, n-aș avea cum să-l jignesc vreodată, el m-a adus pe drumul ăsta', spune Mario. Cu toate că aparent nu există resentimente, nu ar mai lucra cu Velea în acest moment: „Oricum nu am mai colaborat bine'.

Întrebat pe cine ar alege dintre Alina Eremia, Ruby și Antonia, dacă Alexia nu ar fi existat în viața lui, Mario răspunde cu onestitate: „Antonia a fost ca o mamă pentru mine'.

Alegerea lui este Alina Eremia. Marius Manole l-a așteptat pregătit pe Mario Fresh, cu masa plină de preparate precum cap de pește, mațe și creier, dar și alte specialități din această categorie.

Adevărul din spatele sărutului dintre Mario Fresh și Mira

În ultima perioadă, fanii s-au tot întrebat dacă Mario Fresh și Alexia Eram mai formează sau nu o relație. Fiica Andreei Esca nici nu s-a mai afișat alături de artist, iar zvonurile despre o posibilă despărțire au fost inevitabile. Ei bine, fotografia alături de Mira a surprins pe toată lumea.

Cei doi artiști se sărutau și păreau că formează un cuplu. Abia acum s-a aflat, însă, adevărul despre imaginea respectivă.

Sărutul are legătură cu ultima piesă scoasă de aceștia numită ‘Deziubește-mă’. Au filmat un videoclip împreună, iar ipostază în care au fost surprinși are legătură doar cu piesa, ci nu ar fi vorba de o relație.

Mario Fresh vrea un copil cu Alexia Eram

În cadrul unui interviu, Mario Fresh spunea că-și dorește să-și întemeieze o familie cu Alexia Eram. Fiind crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri, artistul își dorește și el acest lucru.

„ Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit’, a declarat Mario Fresh, acum ceva timp.
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter