Cine crede Adela Popescu că este Păunul de la Masked Singer: „E preocupat de cum arată”

Publicat pe

Cine crede Adela Popescu că este Păunul de la Masked Singer România. Unul dintre cele mai iubite showuri de divertisment din România aduce pe scenă un nou personaj, Păunul. După indiciile primite, Adela Popescu a oferit deja un nume în cadrul emisiunii „Vorbește lumea'. Ea este convinsă că are dreptate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine crede Adela Popescu că este Păunul de la Masked Singer România. Una dintre întrebările adresate de fanii emisiunii Masked Singer România este „Cine este Păunul?'. Acest personaj a ridicat multe semne de întrebare atât în rândul telespectatorilor, cât și în emisiunile de divertisment. La „Vorbește lumea', Adela Popescu împreună cu colegii săi au făcut pariuri referitoare la vedeta ascunsă sub mască.

Adela Popescu a fost cea care a dezvăluit un nume. Încă nu se știe dacă vedeta de la ProTV are sau nu dreptate, însă este convinsă că a ghicit răspunsul corect.

Citește și: Cine este Păunul de la Masked Singer România.Reacția detectivilor

Citește și: O nouă mască intră în show-ul Masked Singer România: Păunul

Citește și: Cum s-au împăcat Monica Gabor și Mr.Pink. La ce test a fost supusă fosta soție a lui Irinel

Citește și: Cum a scăpat Iulia Albu de problema căderii părului:„Nu m-am axat doar pe medicație, ci și pe…'

Cine crede Adela Popescu că este Păunul de la Masked Singer România

Cine crede Adela Popescu că este Păunul de la Masked Singer România. Personajul misterios și-a făcut apariția în platoul de la „Vorbește lumea', iar Adela Popescu împreună cu colegii săi au început să presupună cine ar putea fi. După ce a auzit câteva indicii, diva a oferit imediat un nume. Ea este de părere că sub mască se ascunde Jorje.

Păunul a declarat că știe foarte bine platoul în care se află, că are grijă de aspectul său fizic și că îi este fidel soției sale. Fără să stea prea mult pe gânduri, vedeta a înterbat producția dacă poate să spună numele pe post.

„A fost la Vorbește lumea. E considerat idolul femeilor, dar este fidel soției sale. E preocupat de cum arată. E Jorge', a spus ea în direct.

Ce indicii a oferit Păunul până acum

Cine crede Adela Popescu că este Păunul de la Masked Singer România. În cadrul emisiunii „Masked Singer România', Păunul a oferit mai multe indicii despre persoana din spatele măștii. Se pare că acesta nu are nicio urmă de modestie și se consideră un om extrem de atractiv. Ba mai mult, o altă idee care va sări în ajutorul detectivilor este faptul că persoana de pe scenă respectă tradițiile și este destul de conservatoare.

„Aveți în față frumusețea în toată splendoarea ei. Când vine vorba despre atuurile mele fizice, nu fac rabat de la laude! Nu este vina mea! Am fost înzestrat de natură cu tot ceea ce a avut ea mai frumos și mai strălucitor.Nu-mi este rușine să recunosc că sunt extrem de conservator și tradiționalist. Ador culoarea verde, hazardul mă irită. Sunt calculat și organizat până în vârful penelor', a spus Păunul în fața juraților emisiunii Masked singer.

Păunul a mai spus că îi place mult să fie înconjurat de femei, dar și cafeaua neagră, fără zahăr.

„Discursurile motivaționale mă mențin în formă. Evident, alături de o cafea neagră, fără zahăr. Stilul meu de viață include, obligatoriu, destul de multe ore în compania păunițelor. M-ați ghicit? O să vă fie foarte greu, dragilor. Păunul este aici să câștige, a încheiat el.

Sursă foto: Facebook și Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter