Cum a scăpat Iulia Albu de problema căderii părului: "Nu m-am axat doar pe medicație, ci și pe..."

Publicat pe

Iulia Albu a avut mari probleme legate de căderea părului și după multe tratamente a reușit, în sfârșit, să găsească și soluția salvatoare. Iulia nu a găsit un șampon miraculos sau o pastilă minune, ci a urmat un set de reguli care s-au dovedit foarte eficiente și au ajutat-o să oprească treptat căderea părului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu a povestit, pe Instagram, că ani la rând a încercat să stopeze căderea părului, dar fără succes până nu demult. Abia când a consultat o echipă de specialiști și a urmat sfaturile pe care le-a primit, situația s-a schimbat.

„Cred că părul este punctul meu forte în acest moment, după foarte mulți ani în care știți că am avut probleme. Nu m-am axat doar pe medicație, ci am făcut și foarte multe injecții în scalp pentru regenerarea părului. Am avut și o dietă echilibrată și am făcut sport.

Am ales să fac aceste Story-uri fără extensii, fără produse, doar cu părul spălat, așa cum este el. După cum v-am spus a fost o muncă foarte grea.

Ca să ajung în punctul acesta, eu mi-am pierdut aproape jumătate de păr din cauza unor probleme de sănătate pe care le-am avut și din cauza stresului și a unui proiect.

Noi am mai avut discuția despre vitamine pentru păr și unghii, nu este suficient. Am încercat foarte multe vitamine, unele foarte bune, majoritatea sunt ok dacă ai o situație cum este cazul meu. Personal trebuie să renunț și la gluten, și la lactoză”, le-a mărturisit Iulia Albu urmăritorilor ei de pe Instagram.

Citește și: Carmen de la Sălciua, după ce a fost acuzată că a destrămat o familie:„Nu aș putea să fac ceva ce mi s-a făcut și mie’

Citește și: Cum a reacționat Denise Rifai când a fost oprită în trafic de un polițist:„Am greșit’

Citește și: Cristian Țânțăreanu, mesaj dur după ce a fost două săptămâni internat cu COVID-19:„Pe ăștia care dezinformează i-aș băga în pușcărie’

Cum a scăpat Iulia Albu de căderea părului

Iulia Albu susține că stresul a fost unul dintre factorii principali care au determinat căderea părului pentru că, prin prisma rolului său în showbiz, s-a lovit de ură și nu de puține ori a fost victimă a bullyingului. Toate situațiile stresante prin care a trecut și-au pus amprenta, iar una dintre consecințe a fost și căderea părului.

Imediat ce a înțeles că este unică și trebuie să-și asume felul său de a fi, Iulia spune că lucrurile s-au schimbat și din punct de vedere fizic.

„Fiind o persoană care a dărâmat destule mituri, am fost mereu concentrată pe a impune propria estetică şi propriile valori.

A existat însă o lungă perioadă în care am avut parte de bullying. Cred că oricine trece prin ce am trecut eu înțelege că dintr-o asemenea situație nu poți ieși niciodată câștigător. Si este ok. Chiar şi supereroii plâng noaptea în pernă.

Secretul este să ALEGI ca dintr-un anumit moment încolo vocile care te-au rănit sa devină zgomot de fundal si nimic mai mult. Naturaleţea este şi va fi mereu apreciată. Viaţa se trăieşte în afara Instagramului. Când ajungi să traieşti însă, pe aceste platforme, lucrurile devin periculoase.

Frumuseţea nu este dată de înălţime, greutate, simetrie. Frumuseţea este o simfonie unică pentru fiecare dintre noi. Asemenea unei orchestre, ea nu poate performa în lipsa dirijorului”, a declarat Iulia Albu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter