Cristian Țânțăreanu, mesaj dur după ce a fost două săptămâni internat cu COVID-19: „Pe ăștia care dezinformează i-aș băga în pușcărie”

Publicat pe

Cristian Țânțăreanu, mesaj dur pentru nevaccinați, după ce a fost infectat cu COVID-19. Milionarul, deși se numără printre primele persoane vaccinate din România, a ajuns pe mâna medicilor, după ce a fost infectat cu COVID-19. Acesta a petrecut o săptămână la Institutul Matei Balș, unde a primit tratament și îngrijire medicală, urmând încă o săptămână cu tratament în propria sa locuință. Acesta a ținut să transmită un mesaj extrem de dur persoanelor care refuză să se vaccineze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristian Țânțăreanu este unul dintre milionarii care au primit cu brațele deschise inițiativa de vaccinare în masă. Acesta a fost printre primele persoane din România care s-a vaccinat și care a încurajat oamenii să îi urmeze exemplul. Cu toate acestea, chiar înainte de cea de a treia doză, milionarul s-a infectat cu COVID-19, lucru care l-a adus în stare gravă la spitalul Matei Balș. Aici el a primit toate îngrijirile medicale de care a avut nevoie, urmând să fie externat după o săpătmână.

Cristian Țânțăreanu, mesaj dur după ce a fost două săptămâni internat cu COVID-19: „Pe ăștia care dezinformează i-aș băga în pușcărie'Cristian Țânțăreanu, mesaj dur după ce a fost două săptămâni internat cu COVID-19: „Pe ăștia care dezinformează i-aș băga în pușcărie'

Milionarul a ținut să transmită un mesaj dur pentru persoanele care refuză să se vaccineze. Acesta nu a ținut cont de nimic și a spus lucrurilor pe nume exact așa cum a simțit!

Citește și: Cea mai gravă ceartă dintre Cristian Țânțăreanu și soția lui, Manuela:„Am plecat și n-am mai stat la nuntă'

Citește și: Cristian Țânțăreanu lămurește episodul în care a spus că finii lui, Anca Țurcașiu și soțul, sunt swingeri: „Mi-am cerut scuze”

Citește și: Mihai Petre a sărit la bătaie, la Asia Express.Pe cine a vrut să atace

Citește și: Tavi Clonda, mesaj cu subînțeles pentru Gabriela Cristea, de ziua ei de naștere:„Călătoria în 4 și stai să vezi ce mai urmează'

Cristian Țânțăreanu, mesaj dur, după ce a fost infectat cu COVID-19

După ce a trecut prin virusul COVID-19 și a fost internat în spital, Cristian Țânțăreanu a ținut să transmită un mesaj pentru persoanele care refuză să se vaccineze. Acesta a explicat cum s-a simțit cât a fost în spital și a adresat cuvinte grele oamenilor care promovează dezinformarea.

Am fost bolnav, m-am vindecat. Am stat în spital două săptămâni, tot cu Covidul ăsta. Eram vaccinat de două ori și, când am ajuns în spital, trebuia să fac doza trei. Probabil am făcut o formă mai nu știu cum, dar tot nu a fost prea ușoară. De vreo 5 zile au venit acasă. Am stat în spital o săptămână, și o săptămână acasă. Îmi era rău, îmi scăzuse oxigenul, când am văzut că scade dramatic m-am dus în spital. E nenorocire! Mai am niște medicamente de luat și cam asta este treaba. La Matei Balș am fost internat, nu știu cum este în altă parte, dar m-am uitat cum funcționează treaba o săptămână și sunt mari profesioniști.', a declarat Cristian Țânțăreanu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Cristian Țânțăreanu: „Asta e crimă!'

Milionarul este foarte revoltat de situația actuală din România în ceea ce privește creșterea numărului de cazuri, dar și de decesuri sau internări la ATI. El îi consideră criminali pe oamenii care nu doresc să se vaccineze și trage un semnal de alarmă pentru aceștia.

Sigur că credeam, păi sunt tâmpit? Nu văd în fiecare zi ce este? Numai citind numărul de morți și de internați la ATI e suficient. Nu trebuie să te pricepi. Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta. Din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată Europa. Asta e crimă!', a spus el.

„Pe ăștia care dezinformează i-aș băga în pușcărie'

Cristian Țânțăreanu subliniază faptul că dezinformarea reprezintă o problemă gravă în România. El susține că ar fi făcut altfel campania de vaccinare, într-un mod mult mai dur. Acesta a spus că i-ar fi filmat pe nevaccinații cu COVID-19 care și-au pierdut viața pentru a-i convinge pe oameni să apeleze la vaccin.

Eu, în primul rând, pe ăștia care dezinformează i-aș băga în pușcărie. Există legea acum, nu știu cum se cheamă, au dat-o ei mai demult. A doua treabă… ca să îi conving, ăia care spun ‘nu și ajungeau la spital și mureu mă duceam și îi filmam pe toți muribunzii nevaccinați când își dau obștescul sfârșit. Îi dădeam la televizor, iar la înmormântare mă duceam și spuneam: ‘Mă, criminalule, tu ai omorât-o pe mă-ta, l-ai omorât pe tac-tu, mâncând rahat. Nu da ochii peste cap, că tu i-ai omorât!', a mai spus acesta.

Cristian Țânțăreanu: „Apar tot felul de medici idioți, preoți tâmpiți'

Milionarul este foarte preocupat de subiectul COVID-19 și consideră că este necesar ca oamenii să fie speriați pentru a apela mai repede la vaccin și pentru a se termina pandemia. El crede că medicii și preoții care nu susțin campania guvernului sunt „idioți' și „tâmpiți'.

Cu o treabă d-asta, cu ei filmați murind și cu forța legii… A fost suficient să îi sperie de două ori și acum stau la cozi tâmpiții! Au ajuns să stea duminica 5,6 ore la coadă, la vaccinare. Apar tot felul de medici idioți, tot felul de preoți tâmpiți… Eu i-aș da afară, să se ducă să facă alta meserie.', a mai spus el.

Cristian Țânțăreanu, investiție de 12 milioane de euro în pandemie

Milionarul, deși s-a confruntat cu probleme de sănătate, nu a lăsat afacerile deoparte. Acesta va inaugura în primăvara anului viitor complexul pe care îl construiește în Paradisul Verde.

În primăvară, când o să fie valul 5, atunci îl punem în funcțiune. Ne propunem să meargă foarte bine, să îl umplem. A fost o glumă toată treaba, nu o să se numească Pandemia. E un complex foarte mare, în care încap mii de oameni și este pentru evenimente, pentru conferințe, pentru spectacole, concerte și așa mai departe. Eu am glumit atunci cu numele, dar da, este un complex de evenimente.', a mai spus el.

Sursă foto: Arhiva VIVA! și Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter