Benone Sinulescu își pregătise testamentul. Cui i-a lăsat întreaga avere: "Am preferat să..."

Publicat pe

Ultimul an nu a fost deloc bun pentru Benone Sinulescu. În urmă cu doar câteva luni, îndrăgistul artist a fost internat în spital, după ce a fost găsit inconștient în casă. Din păcate, problemele de sănătate s-au agravat, iar joi, 18 noiembrie, Benone Sinulescu s-a stins din viață. Ce este mai tulburător este faptul că artistul avea deja pregătit testamentul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Benone Sinulescu își pregătise testamentul din 2014, atunci când au existat probleme cu averea lăsată de Ion Dolănescu. Astfel, artistul a decis să lase totul în scris.

Benone Sinulescu își pregătise testamentul. Cui i-a lăsat întreaga avere: "Am preferat să..."Benone Sinulescu își pregătise testamentul. Cui i-a lăsat întreaga avere: "Am preferat să..."

Cele peste 100 de cântece, dar și bunurile care au fost strânse de-a lungul vieții vor fi lăsate celei mai importante persoane din viața cântărețului.

Citește și: Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu:'S-a ajuns la concluzia că…'

Citește și: Ultima discuție dintre Benone Sinulescu și fostul lui impresar, înainte să ajungă la spital:„Totul a degenerat’

Citește și: Cum a apărut Viorica de la Clejani pe patul de spital, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19. Ioniță:„Viața ne încearcă și mai mult

Citește și: Cum s-au filmat Fulgy și Viorica de la Clejani după conflictele din familie:’Mă bruschezi!’

Benone Sinulescu își pregătise testamentul

Benone Sinulescu și-a pregătit și-a făcut testamentul în urmă cu mai mulți ani. După o viață întreagă, toată averea artistului îi va rămâne soției sale. Se pare că ar fi vorba despre o sumă destul de mare de bani, pentru că acesta avea mai multe imobile în București, Arad și Buzău.

În momentul în care se va întâmpla ceva cu Elena Sinulescu, averea o să revină nepoților, întrucât cei doi nu a avut copii.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din București, Buzău şi din Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari', a povestit Benone Sinulescu.

Benone Sinulescu a murit

Vestea că Benone Sinulescu a murit a șocat o țară întreagă. Soția artistului a spus că a suferit o pneumonie de aspirație, însă nu a vrut să meargă la spital.

Din păcate, starea de sănătate a îndrăgitului cântăreț s-a înrăutățit, iar joi, 18 noiembrie 2021, nea Beni s-a stins din viață. Înmormântarea se pare că va avea loc la Eternitatea, ia oamenii sunt așteptați să-l conducă pe ultimul drum pe cel care a fost odată Benone Sinulescu.

„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. Sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!', a declarat soția lui Benone Sinulescu pentru Impact.ro.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter