Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu: "S-a ajuns la concluzia că..."

Publicat pe

Benone Sinulescu a fost în stare gravă în urmă cu 10 zile, după ce a fost găsit inconștient, căzut în casă. Problemele de sănătate cu care se confruntă Benone Sinulescu sunt legate de înfundarea arterei carotide. Din fericire, artistul este acum conștient, însă în continuare internat în spital.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Din fericire, starea de sănătate a lui Benone Sinulescu pare să se îmbunătățească, artistul fiind conștient și cooperant. Interpretul este internat în continuare la Spitalul Județean de Urgență Arad.

Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu: "S-a ajuns la concluzia că..."Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu: "S-a ajuns la concluzia că..."

„S-a ajuns la concluzia că pacientului nu îi este necesară nici măcar introducerea unui stent. Dacă s-ar fi impus o asemenea variantă, operaţia ar fi putut fi derulată cu mult succes chiar la Spitalul din Arad, care are tot ce-i trebuie pentru tipul ăsta de intervenţii.

Dar s-a ajuns la concluzia că nu e absolut obligatorie. Iar starea sănătăţii lui Benone Sinulescu a rămas constant bună. El a fost conştient încă de la internarea sa.

Dacă aceasta nu va cunoaşte modificări esenţiale, pacientul ar putea fi externat curând, cel mai probabil în cursul zilei de joi„, au declarat specialiștii din spitalul unde se află internat artistul, pentru impact.ro.

Citește și: Jean Claude Van Damme petrece în România pe ritmuri de manele:

Citește și: Andra Teodorescu, iubita lui Daniel Pancu, este însărcinată.

Citește și: Silviu Prigoană, acuzații dure la adresa Adrianei Bahmuțeanu:

Benone Sinulescu este internat, dar conștient

Sursele impact.ro au precizat faptul că deciziile privind tratamentul medical sunt luate chiar de către Benone Sinulescu.

„Toată lumea a aflat despre cererea familiei artistului, ce a impus medicilor spitalului un embargo asupra informaţiilor medicale legate de starea de sănătate a îndrăgitului artist.

Dacă situaţia sa medicală ar fi impus un alt protocol însă, nu familia ar fi fost prima întrebată, ci însuşi pacientul, fiindcă din fericire acesta a fost mereu conştient şi cooperant.

I s-ar fi explicat avantajele şi dezavantajele, care anume este propunerea medicilor şi s-ar fi luat cea mai bună decizie. În acest moment însă evoluţia stării sale de sănătate e una pozitivă, ceea ce ne bucură pe noi toţi!”, au precizat respectivele surse.

„Glumeşte cu asistentele'

În prezent, Benone Sinulescu se simte bine, comunică tot timpul și este vesel, a declarat profesorul Anton Hadăr, unul dintre prietenii artistului, la România TV. Cântărețului i s-a făcut un RMN și alte analize, fiind sub supravegherea medicilor.

Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om. E vesel, comunica tot timpul. Este sub asistenţa medicilor, se ocupă specialiştii de starea sa. S-a făcut RMN. Acum RMN e supus analizelor unor mari specialişti din toată România, persoane foarte, foarte pregătite. Încă nu s-a luat decizia finală. Mai durează probabil o zi două. Am vorbit cu soţia sa', a transmis apropiatul lui Benone Sinulescu.

La rândul lui, artistul de muzică populară Nicolae Datcu a confirmat că Benone Sinulescu se simte bine și chiar glumește cu asistentele.

Am vorbit cu Leni aseara și a zis ca Nea Beni glumeste cu asistentele, e plin de viață, se simte bine, pentru ca el vrea să fie mereu plin de optimism', a spus și artistul de muzică populară Nicolae Datcu.

Benone Sinulescu, internat de familie într-un centru paleativ

Fostul impresar al artistului, Ionuț Pavel, spunea zilele trecute că familia cântărețului a decis ca acesta să fie dus la un centru paleativ, în loc sa fie tratat într-un spital de specialitate. Potrivit acestuia, starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a început să se deterioreze în urmă cu un an, însă rămas izolat în pandemie și fără acces la medicul specialist, situația s-a agravat.

„Starea artistului a început să degenereze în urmă cu un an și anumite semne spuneau că este nevoie urgentă de un consult al unui specialist și o îngrijire de specialitate. Rămas izolat pe perioada pandemie, Nea Beni nu a avut acces la specialistul care poate ar fi ajutat mult la reuperarea sa medicală.

Când în sfârșit, aflat într-o stare grava, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timisoara, care a tras un semnal de alarma si a spus ca Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza infundarii arterei carotide si care totodată a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment.

După schimbarea medicației, starea lui Nea Beni părea că se poate îmbunătății dar nu a fost decât o mică perioadă de tranziție. Deși tensiunea îi crescuse foarte mult(valori ale tensiunii si de 20 cu 10), persoanele din jurul său nu au crezut că se poate întâmpla ceva mai rău, dar s-au înșelat, a povestit Ionuţ Pavel, fostul impresar al artistului Benone Sinulescu, pentru România TV.

„Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă „momentul de final' al artistului.

O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile,' a mai declarat Ionuț Pavel.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter