Magda Catone, la 9 ani de la moartea lui Șerban Ionescu: "Nu am apucat să plâng de dorul lui"

Publicat pe

Magda Catone și-a pierdut soțul în urmă cu 9 ani. Actrița a fost căsătorită cu regretatul artist Șerban Ionescu, decedat în 2012. Vedeta a povestit cum arată viața ei după dispariția actorului. Cei doi au împreună un băiat, Carol, în vârstă de 26 de ani. Cum a reușit actrița să treacă peste pierderea soțului ei?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Actrița Magda Catone a povestit recent despre pierderea soțului ei, actorul Șerban Ionescu. Vedeta a declarat că i-a fost foarte greu să treacă peste moartea soțului ei, dar a fost destul de puternică să meargă mai departe și să-l crească pe Carol, fiul pe care îl are cu regretatul actor.

Șerban Ionescu s-a stins din viață pe 21 noiembrie, în 2012. Magda Catone și Șerban Ionescu au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din teatrul românesc. După moartea actorului, Magda s-a retras din lumina reflectoarelor, preferând să-și strige durerea în singurătate. Recent, actrița a povestit drama prin care a trecut după moartea soțului ei.

Citește și: Magda Catone, confesiune surprinzătoare despre fiul ei:”Cea mai frumoasă zi a mea a fost ziua în care a murit tata”

Citește și: Dan Negru, sfâșiat de durere după moartea lui Benone Sinulescu:„E prima dată când îmi dă țeapă'

Citește și: Când va fi difuzat „Singur acasă', la Antena 1

Citește și: Benone Sinulescu a murit cu ultima dorință neîmplinită:„În ultima vreme spunea ca vrea…'

Magda Catone, despre moartea lui Șerban Ionescu: „Nu am apucat să plâng de dorul lui”

Magda Catone și Șerban Ionescu au împreună un fiu, Carol. Tânărul a fost singura persoană care a determinat-o pe actriță să meargă mai departe. Actrița a povestit că nu a putut să-și plângă soțul, argumentând că este o femeie puternică.

Nu am apucat să plâng de dorul lui Șerban, mă țin tare. Comuniunea asta dintre noi e ceva ce depășește granițele lăsate de Dumnezeu. Știm că suntem împreună într-un duh. E foarte greu fără el, dar te întărește Dumnezeu și poți să treci peste asta', a spus Magda Catone în emisiunea lui Brancu, potrivit Click.ro.

Carol a moștenit trăsăturile și talentul părintelui său

Cu toate că actorul nu se mai află printre noi, Magda își alină dorul privindu-l pe fiul ei. Potrivit actriței, Carol seamănă foarte bine cu tatăl său, moștenindu-i talentul artistic. Carol organizează, alături de mama lui, festivalul Șerban Ionescu.  Am un băiat care îi calcă pe urme, este o prelungire a relației pe care am avut-o cu Șerban, este Scorpion ca și mine și este stâlpul casei. El este președintele asociației Șerban Ionescu iar eu sunt directoarea Festivalului', a povestit Magda Catone la Prima TV.

Șerban Ionescu a vrut să divorțeze de Magda Catone

Magda Catone și soțul ei au întâmpinat numeroase dificultăți de-a lungul căsniciei lor. După 30 de ani de mariaj, actrița a depus cererea de divorț. Prima separare a avut loc în 2010, dar vedeta s-a răzgândit și s-a întors alături de soțul ei. După doi ani, Șerban Ionescu a luat decizia de a divorța.

Din păcate, actorul s-a stins din viață câteva luni mai târziu, iar procesul de divorț de Magda Catone nu s-a finalizat.  „In cazul meu, un divort ar fi ca un botez. Ca si cum m-as mai naste o data. Azi, la ora 16:30, am intentat proces de divort sotiei mele, Marga Catone', declara actorul în trecut.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter