Povestea de iubire dintre Benone Sinulescu și soția sa. De ce nu au avut copii

Publicat pe

Cum a început povestea de iubire dintre Benone Sinulescu și soția lui. Pe Benone Sinulescu îl cunoaște o țară întreagă, însă puțini o cunosc pe soția artistului. Elena Sinulescu a avut puține apariții la televizor, însă cântărețul vorbea tot timpul de ea. Iată cum s-au cunoscut cei doi și cum au început să formeze o relație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum a început povestea de iubire dintre Benone Sinulescu și soția lui. Elena Sinulescu este femeia care i-a fost alături artistului mai bine de 40 de ani. Cei doi nu au avut copii împreună, însă au avut parte de o poveste de dragoste ca în filme.

Povestea de iubire dintre Benone Sinulescu și soția sa. De ce nu au avut copiiPovestea de iubire dintre Benone Sinulescu și soția sa. De ce nu au avut copii

Despre soția lui, Benone Sinulescu avea doar cuvinte de laudă și de câte ori vorbea despre aceasta i se umplea inima de bucurie.

Citește și: Cum se simte acum Benone Sinulescu:'Soția lui nu-l lasă nici la telefon să vorbească'

Citește și: Cum se simte acum Benone Sinulescu:'Soția lui nu-l lasă nici la telefon să vorbească'

Citește și: Andreea Marin, despre divorțul de Ștefan Bănică:„Eu n-am greșit

Citește și: Ioana Filimon de la Bravo, ai stil!, totul despre relația cu noul ei iubit:„Nu mai știa ce să facă să mă împace / EXCLUSIV

Cum a început povestea de iubire dintre Benone Sinulescu și soția lui

Benone Sinulescu și soția lui s-au căsătorit în urmă cu 40 de ani. Povestea de iubire dintre cei doi a început în anul 1981, atunci când regretat Ileana Sărăroiu le-a făcut cunoștință.

Timp de un an de zile, nea Beni și Elena au vorbit la telefon, iar după această perioadă și-a dat seama că ea este aleasa. Au decis să formeze o relație împreună și de atunci au fost de nedespărțit.

Ba chiar mai mult, îndrăgitul cântăreț spunea despre partenera lui că este cel mai bun critic.

„Ne-am luat în 1981. Anul acesta facem 40 de ani de la căsătorie. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a «nenorocit» De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei.Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă.

Este un om bun, eu sunt mai al dracului! Ne înțelegem bine, ne iubim, ne tachinăm, dar am mare încredere în ea, pentru că soția mea este cel mai bun critic al meu. Țin cont de tot ce îmi spune! Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot pe ea aș alege-o.',a povestit Benone Sinulescu într-un interviu mai vechi.

În cadrul unui interviu, Benone a mai spus care este secretul unei căsnicii de lungă durată.

„Elixirul dragostei! Nu știu, știu doar că există o zicală în popor: Sacul și-a găsit peticul'. Eu am fost sacul, iar soția mea, peticul. Ne iubim ca doi tinerei, ne respectăm și ținem unul la altul. Mi-e foarte bine, pot să spun că sunt fericit.”, spunea Benone Sinulescu.

Drama neștiută a lui Benone Sinulescu. De ce nu au avut copii

Cu zâmbetul mereu pe buze, nea Beni ascundea o adevărată drama. Ani la rând a încercat să devină tată, însă, din păcate, fără rezultat. Soția acestuia a fost însărcinată de 5 ori, dar nu a putut să țină niciuna.

Ne-am dorit foarte mult să devenim părinţi, însă viaţa nu a fost atât de darnică cu noi pe acest plan. Am avut parte de tot ce ne-am dorit, dar nu am reuşit să avem copii. Am încercat de nenumărate ori însă din nefericire soţia mea nu a putut ţine niciuna dintre cele cinci sarcini. Stiţi cum este, speranţa moare ultima, dar în viaţa nu le poţi avea chiar pe toate', a mărturisit Nea Beni.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter