Ioana Filimon de la Bravo, ai stil!, totul despre relația cu noul ei iubit: „Nu mai știa ce să facă să mă împace” / EXCLUSIV

Publicat pe

Ioana Filimion de la Bravo, ai stil! ne-a spus totul despre relația cu noul ei iubit. Îndrăgita concurentă al show-ului de pe Kanal D ne-a povestit în VIVA! de octombrie despre ce a învățat din toate fostele relații, dar și despre dragostea adevărată pe care o trăiește acum. Iubind la intensitate maximă, atât ea, cât și noul ei partener, sunt în stare de multe sacrificii din dragoste. Vedeta ne-a dezvăluit cel mai frumos gest pe care l-a făcut pentru persoana dragă, iar confesiunea ei vă va lăsa cu siguranță fără cuvinte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana, citind muuulte titluri despre tine, din ultimii cinci ani, aproximativ, îmi dau seama că femeile frumoase nu prea au noroc în dragoste. Ce ai învățat din toate aceste povești?

Femeile frumoase, la fel ca orice altă femeie, de altfel, atrag partea dramatică a vieții și necazurile. Nu cred că oamenii care nu sunt în atenția publicului au relații perfecte, în cazul meu au fost doar mai mediatizate. Dar, până nu dai cu capul, nu înveți. Experiențele din trecut le-am luat ca lecții de viață, am învățat ce aveam de învățat și acum am alături un bărbat pe care îl merit și mă merită. Suntem un întreg. Dar cred că toți trecem prin foc până ajungem să avem o relație sănătoasă, să știm să apreciem persoana de lângă noi.

Citește și: Cine este Ioana Filimon de la Bravo, ai stil!S-a iubit cu un milionar controversat

Citește și: Câte operații estetice are Ioana Filimon de la Bravo, ai stil!:„Oamenii sunt convinși că buzele mele nu sunt naturale'/ EXCLUSIV

Citește și: Adrian Mutu a spus, după 18 ani, de ce a divorțat de Alexandra Dinu:„Cred că la acea vârstă un băiat ar trebui…'

Citește și: Când și unde va avea loc înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian.Sora lui se ocupă de funeralii

Ioana Filimon de la Bravo, ai stil!, totul despre relația cu noul ei iubit

Crezi în iubirea adevărată?

Cred în iubirea adevărată și o trăiesc de ceva timp. Nu mă mai așteptam să o trăiesc, credeam că fluturii în stomac îi ai în adolescență sau când ești foarte tânără.

Ce gest impresionant a făcut Ioana Filimon din iubire

Chiar, care este cel mai frumos / impresionant gest pe care l-a făcut un bărbat, din dragoste pentru tine? Dar tu pentru el?

Recent, m-a supărat un pic iubitul meu și nu mai știa ce să facă să mă împace, pentru că sunt încăpățânată. Eram acasă și a chemat un interpret de la mine din zonă, a pus în mașină boxe și stația… Mi-a cântat melodiile care îmi plac în fața casei, până am ieșit. Mi-a adus și flori, și cadouri, și a fost o surpriză frumoasă, am fost foarte emoționată. Și eu, de curând, am făcut un gest care l-a impresionat. Iubitul meu era plecat din țară și m-am dus cu prietena mea să îl aștept la graniță, la venirea acasă. M-am îmbrăcat în fustă scurtă, afară ploua, eram pe tocuri și așteptam să văd dacă mă ia la ocazie. Îl sunam să văd pe unde este, iar când mi-a spus că a trecut punctul de frontieră, m-am pus în mijlocul drumului. Am văzut de departe mașina lui și, când a ajuns în apropierea mea, nu numai că nu a oprit, dar m-a și ocolit și și-a văzut de drum. Până la urmă, s-a oprit după apelul meu telefonic. A fost și o bilă albă pentru el și i-a plăcut surpriza, că am venit să îl întâmpin și am dorit să mai scurtez timpul până să ne revedem.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter