Mihai Făgădaru, fostul soț al Ioanei Picoș, a murit. Era în stare gravă la spital: "Se simțea rău..."

Publicat pe

Mihai Făgădaru, fostul soț al Ioanei Picoș, a murit vineri, 19 noiembrie. Se pare că bărbatul se simțea rău de mai bine de o săptămână și a ajuns în starea gravă la spital. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru fostul partener al actriței. Vestea cea tristă a fost dată în urmă cu puțin timp.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Făgădaru, fostul soț al Ioanei Picoș, a murit vineri, 19 noiembrie. Bărbatul se confrunta cu probleme grave de sănătate și a ajuns de urgență la spital.

În urmă cu doar o zi, actrița a postat un mesaj cutremurător pe pagina sa de socializare, în care le spune apropiaților să se roage pentru el.

Citește și: Divorțul dintre Ioana Picoș și Mihai Făgădaru se complică.Ce acuzații grave își aduc cei doi soți

Citește și: Ioana Picoș își execută silit fostul soț pentru neplata pensiei alimentare!Cei doi se războiesc pentru custodia gemenilor

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Narcis Ianău după Românii au talent:„Am fost hărțuit doar pentru că eram diferit’

Citește și: Daria Radionova, mesaj tăios pentru Bianca Drăgușanu:„A încercat intenționat să mă doboare’

Mihai Făgădaru a murit

Ioana Picoș a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, în care își anunța oamenii apropiați că fostul ei soț este în stare gravă la spital și că are nevoie de rugăciunile tuturor. Tot ieri spunea că a reușit să vorbească cu el și era extrem de obosit.

Dragi prieteni, Mihai se află în stare gravă la spital. De săptămâna trecută se simțea rău dar lucrurile s-au precipitat și acum s-a ajuns la situația de față.
S-a văzut ultima oară cu mine și copiii ieri seară pe video pe whatsapp întrucât se afla în izolare. Are nevoie de rugăciuni multe. Copiii i-au spus aseară că vor vorbi cu îngerul cel bun să îl facă bine iar Mihai le-a spus că se va lupta să iasă cu bine din această încercare. Astăzi am vorbit cu el, era obosit dar lupta. Înălțați o rugăciune pentru el. Doamne ajută!
„, a scris Ioana Picos, pe pagina sa de socializare.

Din păcate, bărbatul a încercat să se trateze singur de COVID-19 și a ajuns în stare gravă la spital. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru Mihai Făgădaru. Vineri, 19 noiembrie, fostul soț al actriței a încetat din viață.

Ioana Picoș și Mihai Făgădaru au divorțat

Au avut doi copii împreună și o căsnicie care a durat mai bine de 5 ani. Însă, Ioana Picoș și Mihai Făgădaru au decis să divorțeze. A fost un proces destul de dificil, însă cei doi s-au despărțit, într-un final, și din punct de vedere legal.

Ioana Picoș l-a cunoscut pe Mihai Făgădaru în anul 2014, la începutul primăverii, iar după doar trei săptămâni actrița a acceptat să-i fie soție. 

„La 1 martie ne-am cunoscut și după trei săptămâni m-a cerut, când eram în Biserica Sf. Nicolae din Cartierul Militari, acolo unde ne-am și căsătorit, în fața moaștelor Sf. Nicolae’, a mărturisit Ioana Picoș.

sursa foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter