Cum a murit Benone Sinulescu. Beatrice Mahler: "Șansele de supraviețuire sunt extrem de mici la domiciliu”

Publicat pe

Cum a murit, de fapt, Benone Sinulescu. Vestea conform căreia marele interpret de muzică populară s-a stins din viață a uimit o țară întreagă. Aceasta a pierdut lupta cu o pneumonie de aspirație de care suferea. Doctorul Beatrice Mahler explică cum s-a manifestat problema de sănătate a artistului și consideră că ar mai fi putut avea o șansă dacă ar fi mers imediat la spital.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum a murit, de fapt, Benone Sinulescu. Unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară din România s-a stins din viață ieri, 18 noiembrie 2021. Acesta suferea de o pneumonie de aspirație care i-a adus sfârșitul. Doctorul Beatrice Mahler explică concret cum s-a manifestat problema de care suferea artistul. Ea consideră că acesta ar mai fi avut o șansă dacă se ducea imediat la spital.

Cum a murit Benone Sinulescu. Beatrice Mahler: "Șansele de supraviețuire sunt extrem de mici la domiciliu'Cum a murit Benone Sinulescu. Beatrice Mahler: "Șansele de supraviețuire sunt extrem de mici la domiciliu'

Benone Sinulescu s-a stins din viață la 84 de ani în urma unei pneumonii de aspirație. Interpretul a refuzat internarea imediată la spital de teama virusului care a omorât milioane de oameni în întreaga lume.

Citește și: Benone Sinulescu, adevărul despre relația cu Irina Loghin:”Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa”

Citește și: Când și unde va fi înmormântat Benone Sinulescu:”Fără el, viața nu mai e la fel”

Citește și: Cum arată Joan Collins la 88 de ani.Actrița iubește un bărbat cu 32 de ani mai tânăr

Citește și: Povestea de iubire dintre Benone Sinulescu și soția sa.De ce nu au avut copii

Cum a murit, de fapt, Benone Sinulescu

Vestea că Benone Sinulescu s-a stins din viață a venit precum un șoc pentru fanii artistului. Medicul Beatrice Mahler a explicat cu lux de amănunte care este cauza pentru care acesta a trecut în neființă. Ea explică inclusiv cum se manifestează boala de care suferea Benone.

„Pneumonia de aspirație este o formă foarte severă de pneumonie în care o parte din conținutul stomacului ajunge în plămân și arde plămânul. Este o pneumonie cu prognostic sever, cu necesar de asistență important și cu risc de deces mare. Sunt forme de pneumonie de aspirație care se vindecă și forme care chiar dacă sunt internate nu reușesc să depășească acest moment.”, a explicat ea la romaniatv.net.

Artistul ar mai fi putut avea o șansă

Medicul Beatrice Mahler a explicat că Benone Sinulescu ar mai fi putut avea o șansă dacă ar fi mers imediat la spital. Se pare că această boală de care interpretul suferea se poate trata, dacă este observată la timp. El a refuzat să meargă să se interneze din cauza faptului că era foarte speriat de virusul Sars-CoV-2. Ba mai mult, acesta este și motivul pentru care s-a retras în ultima perioadă a vieții sale într-un sat din județul Arad.

„Este foarte important ca intervenția să se facă promt în astfel de situaţii. Pneumoniile de aspirație pot fi întâlnite la persoanele care au come de diverse cauze, însă cele mai frecvente sunt întâlnite la persoanele cu afecțiuni neurologice. Este o pneumone care evoluează sever și șansele de supraviețuire sunt extrem de mici la domiciliu.”, a adăugat Beatrice Mahler, pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter