Cum i-a spus Victoria Răileanu fiului ei despre divorț: „I-am răspuns la toate întrebările”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Victoria Răileanu a trecut printr-un divorț dureros de Conrad Mericoffer și ne-a vorbit deschis despre decizia pe care a luat-o. Mai mult, actrița din VLAD ne-a vorbit despre momentul în care a discutat cu fiul ei despre separarea de tatăl său. A evitat anumite detalii și i-a explicat cu sinceritate ce s-a întâmplat. De asemenea, i-a răspuns lui Carol la fiecare întrebare pe care a avut-o, lucru pe care îl face și în prezent dacă se mai ivește vreo neclaritate pe acest subiect.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Carol, fiul tău, are deja 6 ani și este adorabil. L-am văzut într-o fotografie recentă pe Instagram, la care tu comentai că dorește să se facă spion. Mi se pare mie sau are mari șanse, de fapt, să calce pe urmele părinților lui?

Să știi că nu prea îi place actoria. A încercat. A vrut să meargă la câteva cursuri de actorie la Academia Studiourile
Buftea, acolo unde predau eu, dar nu i-a plăcut. Nu îi place să aibă public. E mai mult spre regie, producție. Așa spunem noi, pentru că îi place mereu să ne spună EXACT cum să ne jucăm cu el. (râde)

Cum i-a spus Victoria Răileanu fiului ei despre divorț: „I-am răspuns la toate întrebările'/ EXCLUSIVCum i-a spus Victoria Răileanu fiului ei despre divorț: „I-am răspuns la toate întrebările'/ EXCLUSIV

Victoria Răileanu: „Lui Carol i-am explicat de la început tot ce s-a întâmplat '


Chiar, ce îi place lui să facă, ce pasiuni, aptitudini are? Cu ce te uimește?


E un tip extrem de tipicar. E super atent la detalii. Îi plac jocurile care presupun piese foarte mici. E super smart. Îi place să mergem la muzee, îi place istoria și mereu mă întreabă ce înseamnă cutare sau cutare lucru. Anul trecut, de exemplu,
m-a întrebat când a fost inventată canalizarea. (râde) Și uite așa am aflat și eu că prima instalație de canalizare a fost
făcută din ceramică, în Mesopotamia. (râde) Cât trăiești, înveți!

Îmi imaginez că pentru Carol a fost greu de înțeles că tu și tatăl lui divorțați…

Lui Carol i-am explicat de la început, cu onestitate, tot ce s-a întâmplat. Bineînțeles, fără detaliile care nu îl ajută. I-am spus că trecem împreună prin asta. I-am răspuns la toate întrebările. Și asta fac în continuare când mai are nevoie de lămuriri.

Citește și: Victoria Răileanu a apelat la psiholog pentru a trece peste divorț:„Nu e ceva ușor de acceptat'/ EXCLUSIV

Citește și: Victoria Răileanu, alias Miki din serialul Vlad, primele declarații despre viața de familie și discuțiile din cuplu:'În căsnicie am apelat, până acum, la ceea ce știam eu despre el' / EXCLUSIV

Citește și: Minodora a vrut să divorțeze:„El era de vină'

Citește și: Cum a reușit Adda să se vindece de diabetul de tip 2:„Nu mai am pentru că…'

Victoria Răileanu: „Conrad este foarte prezent în viața lui Carol'

Te regăsești în conceptul de mamă singură?

Cred că conceptul de mamă singură înseamnă să îți crești singură copilul. Sau ca tatăl să fie foarte puțin prezent în viața lui. La noi nu e cazul. Conrad este foarte prezent în viața lui Carol. Este foarte implicat. Își face treaba de tată exact așa cum o făcea și înainte. Așa că nu mă regăsesc în acest concept.


Care este compromisul pe care nu trebuie să-l facă niciodată o femeie într-o relație? Te întreb fiindcă știu
multe cupluri care rămân împreună pentru binele copiilor, dar asta e arareori o soluție…


Să trăiești în nefericire doar ca să aibă copilul părinții împreună… eu asta nu o să înțeleg niciodată. Copilul acela va
vedea doi oameni care nu își trăiesc viața cu plăcere, care nu trăiesc în prezent, acolo, care nu trăiesc în iubire, și ăsta este exemplul pe care îl va lua cu el în viață. Sigur, nu spun „despărțițivă la primul conflict, dar dacă toate eforturile au fost făcute și nu mai există speranță pentru acea relație este cel mai cinstit și corect să mergeți pe drumuri diferite. Cred că acesta e un exemplu mult mai sănătos pentru copii. Dacă ei ar fi în situația asta, noi, ca părinți care îi iubim și le vrem binele, ce i-am sfătui să facă? Cred că nimeni, nici bărbat, nici femeie, nu ar trebui să renunțe la dorința de a fi iubit. Asta nu aș compromite.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE NOIEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter