Cum a reușit Adda să se vindece de diabetul de tip 2: „Nu mai am pentru că...”

Publicat pe

Cum a reușit Adda să se vindece de diabetul de tip 2. În urmă cu un an, Adda a ajuns de urgență la spital! Cântăreața a făcut mai multe seturi de analize și a aflat că suferă de două afecțiuni destul de grave. Una dintre ele este o boală de piele numită dermografism sau „boala zgârieturilor pe piele', cauzată de nivelul crescut de histamină, iar cealaltă este diabetul de tip doi. Din fericire, artista a reușit să învingă lupta cu cea de a doua boală!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adda este una dintre cele mai admirate cântărețe din România. Aceasta a atras simpatia publicului datorită calitățilo sale vocale și pieselor pline de emoție. Vedeta, în urmă cu un an a ajuns de urgență la spital, unde a făcut un set de analize. Ea a aflat cu suferă de dermografism și de diabet de tip doi. În prezent, starea de sănătate a acesteia este una bună, urmând un stil de viață echilibrat.

Acum, tânăra a povestit despre starea sa actuală de sănătate. Mai mult decât atât, ea a dezvăluit modul în care a reușit să câștige lupta cu diabetul.

Citește și: Adda vorbește despre boala de care suferă.Artista e dependentă de injecții pe viață

Citește și: Rapperul Țeastă a murit la 35 de ani. Mesajul dureros postat de Adda:”Drum lin către stele”

Citește și: Raluca Bădulescu, prima declarație după ce a fost prinsă că a condus sub influența substanțelor interzise:„Este vorba de medicamente pentru…'

Citește și: De ce a murit, de fapt, Petrică Mîțu Stoian.Date din raportul oficial

Cum a reușit Adda să se vindece de diabetul de tip 2

Adda a trecut prin multe momente dificile în ultimul an. Ajunsă de urgență la spital, aceasta a aflat că suferă de două afecțiuni destul de grave. Una dintre ele este dermografismul, o boală ce apare atunci când lipsesc câteva enzime responsabile cu descompunerea histaminei produsă de propriul ei corp. Cea de a doua boală este diabetul de tip 2. Acesta a reușit să învingă lupta cu el doar cu ajutorul alimentației.

„Primesc foarte multe mesaje că nu au tratament și atunci oamenii au impresia că eu am găsit cura minune. Pe lângă nebunia asta cu histamina, anul trecut când mi-am făcut analizele după ce mi s-a declanșat criza, am descoperit că sufeream de diabet tip 2. Acum, nu mai am pentru că l-am vindecat doar din alimentație', spus ea în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Adda, despre „boala zgârieturilor pe piele'

Aceasta a povestit că îi este destul de dificil să trăiască cu boala de piele de care suferă din cauza faptului că poate apărea oricând și oriunde. Ea susține că regimul alimentar și disciplina au ajutat-o să se mențină pe o linie de plutire.

„Mi se poate întâmpla să stau de vorbă cu cineva și, în același timp, să mi se umfle buzele, să mă umplu de striații pe piele. Momentan, nu e la fel de rău ca acum câteva luni. Acum, mă ajută foarte mult dieta, mănânc alimente cu zero histamină, beau apă suficient. Practic, este o dietă antiinflamatorie, bună și pentru oamenii care nu au nicio problemă de sănătate', a explicat ea. 

Stresul, medicamentele și oboseala și-au spus cuvântul

Artista recunoaște că stresul și oboseala au fost doi dintre factorii care i-au adus multe probleme medicale. Ba mai mult, medicamentele pe care aceasta le consuma aproape că au costat-o viața.

„Mai ales antibiotice și antiinflamatoare. Dar nu ne spune nimeni asta. Nu suntem educați în sensul ăsta! Nu suntem educați să prevenim, suntem educați să tratăm simptome!', a mai spus ea.

Adda a apelat la medicii specialiști

Vedeta a declarat pe Instagram în urmă cu ceva timp faptul că lucrează cu medici specialișt. Aceasta are grijă atât de sănătatea sa psihică, cât și de cea fizică.

„Lucrez cu doctori specializați în medicină cuantică și psihoterapie. Țin o dietă strictă și iau suplimente. Cu timpul, mă voi vindeca trup și suflet! Ps: Vă recomand cartea ‘Codul vindecarii'a scris ea pe Instagram.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter