Cristina și Georges de la Căsătoriți pe nevăzute, primele declarații după terminarea emisiunii: "Eu îl voiam pe el"

Publicat pe

Cristina Diaconu și Georges Florea au decis să rămână împreună, după terminarea emisiunii Căsătoriți pe nevăzute. În cadrul unui interviu, cei doi îndrăgostiți au vorbit despre relația lor, dar și despre planurile de viitor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Marți seara, 16 noiembrie, de la 21:30, a fost ultimul episod de la Căsătoriți pe nevăzute. Din păcate, doar două dintre cinci cupluri au decis să treacă la etapa următoare. Este vorba despre Georges Felea-Cristina Diaconu și Adrian Jitea și Dana Costea.

Cristina Diaconu și Georges Floreau fost invitați astăzi la Vorbește Lumea și au vorbit despre relația lor, dar și cum au reușit să treacă peste momentele dificile.

Citește și: Georges de la Căsătoriți pe nevăzute a refuzat plecarea pe mare pentru Cristina:„Am sperat că o să găsim o soluție’

Citește și: Situație neașteptată între Andra și Mihai de la Căsătoriți pe nevăzute:„Mă faci să mă simt ca un prieten. Mă îndepărtezi!’

Citește și: Survivor România, primele nume vehiculate.Marian Drăgulescu și Otilia Bilionera, printre cei ofertați

Citește și: Theo Rose a mers de urgență la medic.Ce probleme are după ce s-a vindecat de COVID-19

Cristina și Georges de la Căsătoriți pe nevăzute, primele declarații despre relație

După ce s-au căsătorit, concurenții de la Căsătoriți pe nevăzute au avut la dispoziție mai mult timp pentru a se cunoaște și pentru a construi o adevărată relație. Ei bine, doar două dintre cele cinci cupluri au decis să rămână împreună.

Deși, în primă fază au decis să lase verighetele jos, cei doi și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt. Astăzi, Cristina Diaconu și Georges au fost invitați la Vorbește Lumea, unde au discutat despre relația lor.

Mi s-a rupt sufletul! Simțeam că îmi dau o bucată din mine. A fost oribil. Nu mai avea același farmec să fi rupt certificatul de căsătorie. Am simțit că lucrul acesta ne leagă pe noi. Și indiferent cât de mult timp o să fim împreună sau ce o să facem de acum încolo, eu sper să păstrăm lucrul acela. Când rupem…rupem cu totul', a povestit Georges. 

După ce au stat timp de o lună de zile despărțiti, Georges a decis să facă primul pas spre împăcare.

Primul pas l-a făcut cine ar fi trebuit să-l facă. Adică eu. M-am deschis în fața ei și i-am spus că o doresc pentru ce reprezintă ea pentru mine', a mai spus Georges. 

„Eu îl voiam pe el, doar că…”

Totodată, Cristina a adăugat faptul că își dorea o relație cu Georges, însă o deranja destul de tare acel act.

„Eu îl voiam pe el, doar că nu voiam actul acela pentru că îmi era frică de anumite lucruri', a adăugat și Cristina.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter