Ce spun copiii Larisei Drăgulescu despre faptul că ea câștigă bani din poze deocheate: „Sunt mari, văd și ei în online”

Publicat pe

Ce spun copiii Larisei Drăgulescu despre modul indecent în care mama lor câștigă bani. Una dintre vedetele controversate din România este Larisa Drăgulescu, fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu. Ea a intrat în atenția publicului după ce și-a asumat faptul că își câștigă banii fiind creator de conținut pentru adulți. Recent, aceasta a vorbit despre cei doi copii ai săi și despre relația pe care o are cu ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Larisa Drăgulescu a intrat în atenția publicului după ce și-a asumat faptul că își câștigă banii fiind creator de conținut pentru adulți. Până de curând, ea lucra în cluburile de noapte din Germania, însă pandemia a făcut-o să renunțe la acest lucru. Recent, ea a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii și a dezvăluit părerea acestora despre munca pe care ea o prestează.

Aceasta susține că cei mici nu au nicio problemă cu faptul că ea își câștigă banii pozând pentru adulți. Ba mai mult, fosta soție a gimnastului nu consideră că face un lucru greșit atunci când își vinde corpul.

Citește și: Larisa Drăgulescu s-a trezit cu tavanul dărâmat în propriul apartament:„Cade tot tavanul'

Citește și: Larisa Drăgulescu s-a măritat, dar soacra ei nu o acceptă:”Nu o cunosc pe mama soțului meu”

Citește și: Mirela Petrean, după ce s-a tratat la clinica unde a fost Petrică Mîțu Stoian:„Pe semnătură se intra în camera hiperbară. Unii acuzau dureri…'

Citește și: Dan Bittman, surprins alături de o domnișoară blondă.Cum s-au afișat cei doi, în oraș

Ce spun copiii Larisei Drăgulescu despre modul în care mama lor câștigă bani

Larisa Drăgulescu, în cadrul emisiunii „La Măruță' a vorbit deschis despre modul în care ea își câștigă banii. Tânăra este creatoare de conținut pentru adulți și își asumă acest lucru. Ba mai mult, ea subliniază că cei doi copii ai săi nu au o problemă cu ceea ce face și că o susțin necondiționat.

„Copiii mei mă susțin, sunt mari, văd și ei în online. Sunt ok cu asta. Vorbim orice, ne înțelegem bine, i-am educat în felul meu. Nu spun nimic despre asta. Sunt bine crescuți, amândoi au bursă de merit în clasa a 10-a.', a spus ea în cadrul emisiunii „La Măruță'.

Larisa Drăgulescu: „Îmi vând corpul, dar nu mă interesează'

Vedeta susține că nu are o problemă cu faptul că este creator de conținut pentru adulți. Ea subliniază că nu înțelege motivul pentru care oamenii o judecă.

„Îmi vând corpul, dar nu mă interesează, fiecare face ce își dorește. Sunt fericită, câștig bine. Pentru mine nu este nimic rău, nu înțeleg de ce unii se agită atât', a spus ea.

Larisa Drăgulescu s-a căsătorit recent

Aceasta, după divorțul de fostul soț, a descoperit iubirea adevărată. Vedeta are o relație de patru ani cu un bărbat care a cunoscut-o pe vremea când lucra în cluburile de noapte din Germania.

„În Germania mi-am cunoscut soțul, în club. Știe cum sunt, ne înțelegem bine, nu are importanță. Primesc sute de mesaje pe zi, nu am timp să le citesc pe toate.', a mai spus ea.

Acesta a cerut-o în căsătorie în timp ce se aflau într-o vacanță în Austria. Ea susține că se aștepta la acest lucru din partea partenerului de viață.

'Sunt cu cineva de 4 ani, anul acesta am făcut cununia. Sperăm să fie bine. M-a cerut în căsătorie acum câțiva ani, la schi, în Austria. Mă așteptam', a adăugat ea.

Face Larisa Drăgulescu videochat?

Larisa Drăgulescu subliniază faptul că nu face și nu a făcut videochat. Ea deține o platformă pe care postează videoclipuri și poze în ipostaze indecente.

„Eu nu fac videochat, nu am făcut. Activez pe o platformă pentru adulți, dar nu intru în live cu ei. Eu le fac filmulețe interzise minorilor și cam atât. Fac și poze. O fac din ianuarie 2021. Înainte lucram în cluburile de noapte din Germania, a venit pandemia și am decis să mă retrag. Așa mi-a venit ideea să lucrez pe aceste platforme online.', a spus ea.

Aceasta a spus în nenumărate rânduri că până în acest moment a câștigat o avere, dar nu doar din platformele pentru adulți.

Eu am declarat că am câștigat o avere, dar nu doar din platforme, ci din tot ce am făcut în ultimii 5-6 ani', a adăugat ea.

Despre relația cu fostul soț

Se pare că Larisa și Marian au rămas în relații extrem de bune, chiar dacă au avut o căsnicie eșuată. Aceasta a declarat că se pregătește de o petrecere cu ocazia zilei sale de naștere, la care este invitat fostul partener împreună cu noua lui iubită.

Eu am avut mereu apartament în București, am stat și în Germania și Reșița. Am locuințe în toate cele 3 locații. De ziua mea voi face un mini-party, mai mult în familie. Vine și fostul soț cu actuala lui parteneră. Soțul meu este plecat în Germania, el nu va fi.', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter