Cezar Ouatu, despre relația cu Raluca Jurma, iubita cu 19 ani mai tânără: „Suntem mai mult decât căsătoriți”

Publicat pe

Ce spune Cezar Ouatu despre relația cu Raluca Jurma, iubita cu 19 ani mai tânără. La 41 de ani, Cezar Ouatu este mai îndrăgostit ca niciodată! Acesta se iubește cu o femeie care este cu 19 ani mai tânără și la adresa căreia nu are decât cuvinte de laudă. De-a lungul timpului, cei doi au fost destul de discreți în privința poveștii lor de dragoste, însă acum interpretul dă cărțile pe față!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cezar Ouatu și Raluca Jurma au împlinit recent doi ani de relație! Deși Raluca este cu 19 ani mai tânără, artistul pare să nu simtă deloc diferența de vârstă. Acesta este extrem de îndrăgostit și aduce doar cuvinte de laudă la adresa partenerei sale. Cei doi încă nu au făcut pasul cel mare, însă timpul nu este pierdut!

Artistul a decis să își exprime public sentimentele pe care le are față de partenera sa. Cei doi au împlinit de curând 2 ani de relație.

Citește și: Fratele lui Cezar Ouatu a murit! Mesajul emoționant al artistului:”Fratele meu iubit, cu ochii blânzi, s-a dus astăzi lângă tatăl meu!”

Citește și: Cezar Ouatu are o nouă iubită, cu 19 ani mai tânără.Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți: „Te iubesc enorm”

Citește și: Câte kilograme are Roxana Vancea, la o săptămână de la naștere.Se îngrășase doar 6 kg în timpul sarcinii

Citește și: Lidia, fiica lui Vadim Tudor, de urgență la spital.Ce accident a suferit

Ce spune Cezar Ouatu despre relația cu Raluca Jurma, iubita cu 19 ani mai tânără

Cezar Ouatu pare a fi mai îndrăgostit ca niciodată. Recent, ei au sărbătorit împlinirea a doi ani de relație. Chiar dacă Raluca este cu 19 ani mai tânără decât el, acesta se declară extrem de iubit!

„Noi chiar nu suntem genul de relație sau de cuplu care să falsăm. Ne susținem din punct de vedere profesional, personal, e senzațional', a declarat el la Antena Stars.

Artistul are gânduri de însurătoare?

Întrebat când va face pasul cel mare, Cezar Ouatu nu a stat foarte mult pe gânduri. Acesta a declarat că în momentul de față se simte mai mult decât căsătorit cu Raluca.

Noi suntem pe ton, așa că suntem mai mult decât căsătoriți, ceea ce mă bucură și mă împlinește sufletește.', a spus el pentru sursa amintită anterior.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter