Cezar Ouatu are o nouă iubită, cu 19 ani mai tânără. Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți: "Te iubesc enorm"

Publicat pe

Andreea Vilău este istorie! Cezar Ouatu de la Ferma și-a refăcut viața și a găsit fericirea în brațele unei tinere studente în vârstă de 21 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

A iubit, a suferit, s-a despărțit! După o separare dureroasă de Andreea Vilău, Cezar Ouatu zâmbește din nou! Nu s-a închis în fața dragostei, iar acum este din nou fericit!

Citește și: Oana Zăvoranu, pregătită să fie mamă, la 47 de ani:„Eu vreau băiat, Alex fetiță!'

Cezar Ouatu de la Ferma nu se mai ascunde! După o logodnă eșuată, Cezar Ouatu, în vârstă de 40 de ani, pare că a cunoscut dragostea din nou, de data aceasta în brațele unei tinere cu 19 ani mai tânără.

Citește și: Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au despărțit:„Nu mai este cale de întoarcere'

Cine este noua iubită a lui Cezar Ouatu

A trăit o poveste de dragoste controversată cu Andreea Vilău, iar acum a spus din nou „da” iubirii. Cezar Oautu pare mai liniștit și mai fericit ca niciodată și nu ezită să le-o arate și fanilor săi!

Noua iubită a lui Cezar Oautu este Raluca Jurca. Are 21 de ani și este din Alba Iulia. În prezent, locuiește în Capitală, fiind studentă.

Cezar Ouatu are o nouă iubită, cu 19 ani mai tânără. Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți: "Te iubesc enorm"Cezar Ouatu are o nouă iubită, cu 19 ani mai tânără. Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți: "Te iubesc enorm"

Citește și: Motivul pentru care Bebe Cotimanis a plecat de la ProTV, după 25 de ani:'Contractele au devenit mai subţiri, iar eu nu am acceptat chestia asta'

Cezar Ouatu a publicat primele imagini cu iubita lui pe rețelele de socializare. Cei doi îndrăgostiți au fost plecați într-o scurtă vacanță la munte, unde au avut parte de clipe inedite.

S-au bucurat enorm unul de compania celuilalt și par un cuplu deja consolidat. În dreptul imaginilor postate de fostul concurent de la Ferma, iubita lui a postat un comentariu care s-a dovedit a fi o declarație sinceră de dragoste.

„Te iubesc ENORM', a scris noua iubită a lui Cezar Ouatu pe Instagram.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter