(P) Cadouri bărbați potrivite pe categorii de vârstă

Publicat pe

Alegerea unui cadou nu este o sarcina ușoară sau simplă, nici măcar atunci când vine vorba despre o persoană apreciată. De fiecare dată când se ivește vreo ocazie specială, căutăm o mulțime de soluții, iar atunci când darul este adresat unui bărbat, piață de cadouri pentru barbati pare prea mică, iar ideile prea puține. Indiferent că-și sărbătorește ziua sau că este o ocazie specială, ți-am pregătit câteva idei numai bune de pus în practică de cadouri barbati.

Cadouri pentru bărbații de 20 de ani

La această vârstă, unui bărbat îi plac cadourile inedite și originale care să îi folosească drept inspirație pentru viitor sau care să-l ajute să trăiască viața din plin.

Iubitului sau fratelui îi poți oferi drept cadou barbati o geantă de voiaj sport pe care să o folosească în toate călătoriile pe care le va face, fie că pleacă împreună cu prietenii sau cu tine. Dacă e pasionat de muzică, îi poți alege o pereche de căști profesionale și un CD cu genul lui preferat de muzică.

Cadouri pentru bărbații de 30 de ani

Aniversarea de la 30 de ani în sus poate fi presărată în continuare cu numeroase cadouri relaxante, cum ar fi seturile de jocuri pentru prieteni, însă, pe lângă asta, poți adăuga alte cadouri care să îl răsfețe ceva mai mult și să îi pună în valoare personalitatea.

La 30 de ani, bărbații au atins pragul maturități și privesc cu mai multă seriozitate spre viitorul lor. Încearcă să fie echilibrați și balansează viață lor personală cu relațiile și cariera.

Au ajuns la vârsta la care apreciază lucrurile practice, pe care le pot folosi zi de zi: portofele, curele, pantofi, cămăși și alte accesorii specifice garderobei masculine.

Cadouri pentru bărbații de la 40 de ani în sus

Dacă știi că trebuie să se relaxeze mai mult, alege-i un set de șah cu care să își petreacă timpul împreună cu cel mai bun confident al său.

Ține minte că de la vârsta asta este preocupat de imaginea sa și poate îngrijorat de primele semne de îmbătrânire, așa că produsele cosmetice de îngrijire sunt și ele o varianta. În același timp vârsta și poziția socială îi dictează să fie la patru ace, așa că un set de accesorii, un portofel sau o cravată de calitate pot fi alte variante ideale de cadou.

Poți contribui la succesul imaginii sale prin cadouri deosebite, unice și pline de stil. Servietele de bărbați și seturile de bărbierit vor fi cadouri foarte elegante, cu aer vintage, potrivite pentru bărbații mai pretențioși, care își doresc cadouri elegante, nu de duzină.

Indiferent de gradul de apropiere dintre voi, alege mereu un cadou inedit care să se potrivească cu gusturile lui. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter