Dinu Maxer i-a făcut avansuri Alexandrei Dinu, când era într-o relație cu Nicoleta Luciu: "Probabil m-a refuzat pentru că..."

Publicat pe

Alexandra Dinu este cu siguranță una dintre cele mai frumoase femei din țara noastră. De-a lungul timpului, cunoscuta actriță a primit diferite propuneri din partea bărbaților. Însă, de curând s-a aflat că și Dinu Maxer a curtat-o pe vedetă. Iată cum s-a întâmplat totul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dinu Maxer a făcut o dezvăluire neșteptată în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cântărețul a vorbit deschis despre fostele relații, dar și despre femeile din showbiz pe care le-a curtat.

Ei bine, la un moment dat, Dinu a spus că i-a făcut diferite propunerei Alexandrei Dinu, dar aceasta l-a refuzat politicos.

Citește și: De ce s-au despărțit, de fapt, Nicoleta Luciu și Dinu Maxer după 8 ani de relație: „Ea își dorea…'

Citește și: Cum arată Deea Maxer în costum de baie, după ce a slăbit și și-a schimbat silicoanele

Citește și: Gemenii Cristinei Bălan, câștigătoarea Vocea României, au împlinit 8 ani!De ce surpriză au avut parte Toma și Matei

Citește și: Mihaela Rădulescu, despre iubitele lui Ayan, fiul ei:„E la vârsta la care partenerele se schimbă mai des’

Dinu Maxer i-a făcut avansuri Alexandrei Dinu

De curând, Dinu Maxer a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță. Cântărețul a fost implicat și el în jocul „Sosurile picante' și a fost nevoit să răspundă la cele mai indecente întrebări.

Ei bine, printre acestea, artistul a fost nevoit să spună numele unei persoane din showbiz de care a fost îndrăgostit. Spre surprinderea tuturor, Dinu a spus că a curtat-o pe Alexandra Dinu, însă aceasta l-a refuzat politicos. Totodată, acesta a mai declarat faptul că probabil avansurile i-au fost refuzate din cauza faptului că actrița se afla într-o relație cu Mircea Radu.

„Alexandra Dinu. Probabil m-a refuzat pentru că i-am făcut avansuri când era într-o relație cu Mircea Radu', a spus Dinu Maxer.

„Asta știam. Când eram noi colegi la TVR. Dar atunci nu era și Nicoleta?! Erai și cu Nicoleta, dar erai îndrăgostit de Alexandra.”, a spus și Cătălin Măruță.

De asemenea, în cadrul emisiunii prezentate de Măruță, Dinu a mai spus care a fost motivul din cazul căruia s-a despărțit de Nicoleta Luciu. Cei doi s-au despărțit în anul 2005, după o relația de mai bine de opt ani.

Se pare că artistul nu își dorea să se căsătorească la momentul respectiv și nici nu era de acord ca actrița să joace în telenovele.

Eu plecasem în viață cu istoria părinților mei și nu am vrut să mă căsătoresc. Nu știu de ce m-am căsătorit cu Deea, așa că poți să o întrebi tu pe ea. Ne-am despărțit în 2005 eu și Nicoleta. Eram gelos, chiar nebun de gelos. Nu m-am căsătorit pentru că mă luptam cu un concept care era mai puternic. N-am vrut să am copil, n-am vrut să mă căsătoresc și n-am vrut să joace în telenovele', a declarat Dinu Maxer la PRO TV.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter