Cine sunt Gemenii Dragon de la Masked Singer. Horia Brenciu i-a recunoscut

Publicat pe

Joi seară, la Masked Singer România, a avut loc o nouă demascare. Astfel, Gemenii Dragoni au fost nimeni alții decât Ecaterina Ladin și Mihai Rait, cei doi actori din serialul Las Fierbinți. Doar Horia Brenciu a reușit să îi recunoască!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiecare apariție la Masked Singer România este un mister pentru jurați. În ediția de seara trecută, doar Horia Brenciu a reușit să-și dea seama cine se afla în spatele măștilor.

Cine sunt Gemenii Dragon de la Masked Singer. Horia Brenciu i-a recunoscutCine sunt Gemenii Dragon de la Masked Singer. Horia Brenciu i-a recunoscut

Ei bine, sub mască s-au ascuns, de data aceasta, Ecaterina Ladin și Mihai Rait.

Citește și: Maia Morgenstern, apariție surprinzătoare la „Masked Singer România’: „Nu sunt eu Muma Pădurii’

Citește și: Alex Velea, demascare la Masked Singer. Pavel Bartoș: „A zburat și papagalul…’

Citește și: Cine este noua iubită a lui Lino Golden. Primele imagini cu cei doi

Citește și: Alex Bodi, primele declarații după ce a fost eliberat din închisoare: „Luptăm mai mult ca niciodată'

Cine sunt Gemenii Dragon de la Masked Singer

Gemenii Dragon au pășit în emisiunea de la Pro TV și au interpretat piesa „Pa ti', cântată de Maluma și Jennifer Lopez.

Această melodie, dar și interpretarea celor doi concurenți le-a dat mari bătăi de cap juraților. Însă, unul dintre aceștia a reușit să-și dea seama. Horia Brenciu a reușit să spună cine se află în Ou.

Ei bine, cântărețul a spus imediat că este vorba de Ecaterina Ladin, colega alături de care a jucat în „Mamma Mia'. Deși în primă fază a spus că cel de-al doilea este Adrian Văncică, s-a răzgândit și l-a ales pe Mihai Rait

„În primul rând, trebuie să vă spun că Oul există. A existat tot timpul sub nasul nostru. Oul aduce zâmbete și m-am gândit: ce Ou, din cadrul acestor frumoase emisiuni de la PRO TV ne aduce zâmbete? Și este un singur Ou, un Ou senzațional, un Ou pentru care în fiecare săptămână primesc aplauze din partea telespectatorilor. Oul se numește Las Fierbinți!', a declarat Horia Brenciu.

Într-adevăr, cele două persoane ascunse sub masca Gemenii Dragon erau Ecaterina Ladin și Mihai Rait.

Pavel Bartoș prezintă Masked Singer România

O schimbare importantă a fost făcută la emisiunea Masked Singer România. Pavel Bartoș i-a luat locul lui Jorge. Actorul face primele declarații despre noul proiect în care este implicat și de care este foarte încântat.

‘Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV’a spus Pavel Bartoș, noul prezentator de la Masked Singer.

sursă foto- Captură Video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter