Alex Bodi, primele declarații după ce a fost eliberat din închisoare: "Luptăm mai mult ca niciodată"

Publicat pe .

Alex Bodi a făcut primele declarații, după ce a fost eliberat din închisoare. În urmă cu doar o zi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost eliberat din arestul preventiv și a vorbit despre ceea ce se întâmplă la momentul actual. Iată ce spune omul de afaceri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar o zi, Alex Bodi a fost eliberat din arestul preventiv. În cadrul unui interviu, fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat cu el în ultima perioadă.

alex-bodi-5alex-bodi-5

De asemenea, omul de afaceri a mai spus ce planuri are pentru viitor.

Citește și: Alex Bodi, despre acuzațiile că ar fi obligat-o pe Iulia Sălăgean să se prostitueze:„Nu am forțat-o

Citește și: Alex Bodi a recunoscut că a înșelat-o pe Iulia Sălăgean cu Bianca Drăgușanu:„Sunt căsătorit doar o dată

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, amenințată cu moartea de fostul soț:„Mi-a pus pistolul la cap și…

Citește și: Ce plan ar fi pus la cale mama lui Gabi Bădălău să scape de Bianca Drăgușanu.O implică pe Claudia Pătrășcanu

Alex Bodi a fost eliberat din închisoare

Alex Bodi a fost arestat prevenit, pentru că nu s-ar fi prezentat la termenul stabilit de judecători. Astfel, după perioada petrecută în spatele gratiilor, ieri, a fost eliberta din închisoare.

După ce a ajuns acasă, omul de afaceri a dezvăluit care a fost primul lucru pe care l-a făcut. Se pare că a vorbit cu fetița lui, care a fost extrem de afectată de ceea ce s-a întâmplat cu tatăl ei în această perioadă.

'Am ieșit pe la șapte și ceva și primul lucru, am vrut să îmi văd fetița. Întreba zilnic de mine, era afectată, să spun așa, emoțional. M-am dus, de fapt, a adus-o finul meu, am stat, am mâncat și apoi am mers acasă. A fost emoționant, atât din partea mea, cât și din partea ei, este o legătură tată-fiică, e mereu mai puternică decât orice. De ea mi-a fost cel mai dor, de fiica mea cea mare, a fost ziua ei luna trecută și nu am putut să plec', a povestit Alex Bodi.

Ce planuri de viitor are omul de afaceri

Omul de afaceri a mai adăugat faptul că se bucură că a ajuns acasă și că această experiență a fost o lecție de viață pentru el. De asemenea, a mai spus că familia i-a fost alături atunci când totul mergea prost și le este recunoscător pentru tot.

'Familia este un sprijin moral, întotdeauna, și părinții sunt cei care sunt lângă tine toată viața, familia, de fapt. Totul e bine, în regulă, sper să fie și mai bine. E greu că e un contrast super mare, dar sunt praguri pe care trebuie să le depășim, să luptăm mai mult ca niciodată', a adăugat Alex Bodi.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton