Ce a marcat-o pe Eliza Natanticu la Asia Express: „Am plâns de mi-au ieșit ochii” / EXCLUSIV

Publicat pe

După terminarea filmărilor, Eliza Natanticu ne-a povestit ce a impresionat-o cel mai mult la Asia Express. Soția lui Cosmin Natanticu ne-a spus în revista VIVA! de octombrie că au existat mai multe momente ce au marcat-o. A fost atât de impresionată de bunătatea oamenilor din țările pe care le-au străbătut, încât, de multe ori, nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Gestul unei femei sărmane a făcut-o să plângă foarte mult și i-a oferit o lecție importantă de viață. Iată ce alte dezvăluiri ne-a mai făcut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Care sunt cele mai grele momente prin care ai trecut la „Asia Express? Lipsa mâncării, dormitul în condiții vitrege, traseele pe care le-ați parcurs, poate disensiunile cu partenerul?

Au fost multe momente grele în „Asia Express – Drumul Împăraţilor. De fapt, părerea mea este că „Asia Express este compus din momente grele, peste care alegi tu cum treci. Mi s-a părut chinuitor că nu-i puteam răsplăti pe oamenii care ne arătau bunătatea. Majoritatea rupeau din puţinul lor, ba chiar sunau prieteni şi vecini să aducă mâncare sau băutură, pentru că nu aveau. Lucrurile astea m-au impresionat. Nu mai vorbim, desigur, despre efortul fizic şi psihic intens, mersul zilnic pe distanţe foarte lungi, traseele interminabile şi probele parcă din ce în ce mai grele.

Citește și: Eliza Natanticu, operată pentru un chist ovarian, fără voia ei:”Eram pe ducă”/ Cine i-a salvat viața

Citește și: De ce nu au copii Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express:„Ne dorim, însă nu…'

Citește și: Medicul care l-a tratat în camera hiperbară pe Petrică Mîţu Stoian, primele declarații:„La noi, domnul a venit cu…'

Citește și: Fiica Roxanei Ciuhulescu are grave probleme la coloană:„Trebuie să poarte un corset non-stop'

Ce a impresionat-o cel mai mult pe Eliza Natanticu în Asia Express

A fost vreun moment în care ați vrut să renunțați? Și, dacă da, cum v-ați adunat puterile ca să continuați? V-a impulsioat partenerul sau propria ambiție?

Eu am plecat acasă cu un mindset: am lucrat foarte mult cu mine, pentru că sunt o fire cu puţină încredere în forţele proprii. Am venit după mine în „Asia Express cu nişte obiceiuri – afirmaţiile pozitive, vizualizare şi exerciţiile de respiraţie după metoda Wim Hof, tocmai pentru a mă ajuta să depăşesc situaţiile tensionate şi dificile, atât fizic, cât şi psihic. Cred că am avut momente în care mai picam, din cauza oboselii, dar cumva reuşeam să-mi amintesc că nu mă voi mai întâlni cu această experienţă şi că merită să lupt să ajungem cât mai departe. Aşa am încercat să îl motivez şi pe Cosmin.

Cu ce echipă te-ai înțeles cel mai bine și cel mai puțin bine?

Am rezonat cu echipa Buble, cu Adriana şi Maria Speranţa şi cu Emi şi Cuza. Sigur că şi restul erau simpatici, însă cu aceste echipe am simţit că rezonez.

Ai slăbit la „Asia Express?

Mă aşteptam să slăbesc, însă mâncând seara după cursă… (trebuie să recunosc că am avut puţin noroc cu oamenii care ne ajutau). Apoi am prins şmecheria şi încercam să cerem la restaurante, lucru care funcţiona. Am mâncat numai prostii, pizza, shaorma, pâine cu pâine şi roşii, am ieşit total din zona de confort. Acasă mănânc alcalin, aici am mâncat ce am prins, total dezordonat, aşa că am pus 1-2 kilograme. Asta deşi am mers enorm pe jos.

Eliza Natanticu de la Asia Express, despre cel mai marcant moment din competiție

Povestește-ne întâmplarea care te-a marcat cel mai tare la „Asia Express. Ceva care te-a impresionat cu adevărat, ceva care ți-a schimbat percepția, care poate te-a făcut să plângi și să privești viața altfel…

M-a marcat bunătatea unor oameni, am plâns mult. Îmi amintesc de o doamnă care nu vorbea engleza, şi după multe ore de căutat cazare, în care ne pierduserăm speranţa, am zis să încercăm la o poartă care părea amărâtă. A ieşit o femeie de aproximativ 50 de ani, un înger de om, de o blândeţe rară. Ne-a dat de înţeles că nu are multe să ne servească, dar, la insistenţele noastre, ne-a primit. Era ultima noastră şansă să găsim cazare. Era o doamnă tare credincioasă, avea multe icoane. Îmi amintesc că stătea într-o casă cu o curte foarte modestă, însă ne-a dat cea mai bună cameră din casă, şi-a sunat toate rudele şi prietenii să aducă mâncare şi băutură. Nu vă pot spune cum au umplut casa cu toate bunătăţile. Dar căldura din ochii femeii şi dragostea cu care ne tratat mi-au amintit de mama mea. A fost o conexiune mai presus de cuvinte. Dimineaţa am găsit-o curăţându-ne pantofii, care erau plini de noroi, după atâtea misiuni. Am plâns de mi-au ieşit ochii, pentru că nu aveam cum să o recompensez pentru bunătate. Am rămas marcată, i-am zis că îi voi ajuta la rândul meu, din puţinul meu, pe cei care sunt în nevoie. Să nu uităm să fim oameni!

Care sunt primele lucruri pe care le-ați făcut când ați ajuns acasă?

Acasă am dormit mult şi ne-am bucurat de câinele nostru şi de familie. E cea mai importantă!

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter