Eliza Natanticu, operată pentru un chist ovarian, fără voia ei: "Eram pe ducă"/ Cine i-a salvat viața

Publicat pe

Eliza Natanticu a povestit, recent, că a trecut printr-o situație extrem de dură, la granița cu moartea. Concurenta Asia Express a fost operată pentru un chist ovarian, acum ceva timp, „aproape fără voia ei”, și s-a aflat la un pas să-și piardă viața. Acea experiență traumatizantă s-a încheiat cu bine, dar Eliza Natanticu a rămas cu o frică uriașă de spitale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Eliza Natanticu, soția actorului Cosmin Natanticu, a dezvăluit, în cadrul podcast-ului „Stai să zic eu', de pe Youtube, prin ce a trecut în urmă cu câțiva ani, după ce a fost operată din cauza unui chist ovarian și a fost la un pas să nu mai iasă în viață din spital.

„Eram să mor în urma unei operații banale, am contactat o bacterie de pe acolo. Oamenii mi-au zis în spital că am venit eu cu bacteria de acasă. Trei săptămâni am stat în spital, nu știau ce să-mi facă.

Făceam temperatură continuu. Trebuia să mă operez la un chist ovarian. Am ajuns acasă și după două zile i-am spus lui Cosmin că nu mă simt bine', a dezvăluit Eliza Natanticu.

Eliza Natanticu a mărturisit că-și repeta că va fi bine, iar optimismul și gândirea pozitivă i-au salvat viața.

„Stătea Cosmin noaptea lângă mine și citea din Acatistul Sf. Nectarie, plângea acolo la capul meu. După ce m-am vindecat, mi-am reevaluat toată viața și mi-am spus că vreau să-mi urmez visul, adică muzica„, a mai spus Eliza.

Citește și: Ultimul scenariul despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe:„Se vor împăca repede

Citește și: Alexandra Stan a confirmat divorțul de Emanuel Necatu:„Nu mai sunt căsătorită. Fiecare alege…

Citește și: Cum s-a fotografiat Luca Reghecampf alături de iubita lui, Asiana Peng.Detaliul care a atras atenția tuturor

Maia Morgenstern i-a salvat viața Elizei Natanticu

Pentru că starea sa de sănătate se agrava, actrița ajuns din nou pe mâna medicilor și a fost iarăși operată, spune artista, aproape fără voia ei'.

Doctorii au insistat chiar să-i facă și o a treia intervenție chirurgicală, dar Eliza nu le-a mai permis.

În cele din urmă, cu ajutorul actriței Maia Morgenstern care a intervenit pentru ea, Eliza a reușit să depășească momentul dificil cu bine.

Până la urmă, m-am întors în spital pentru că ceva era în neregulă. M-au operat încă o dată, aproape fără voia mea. Eu nu-mi mai reveneam. Au încercat toate medicațiile posibile.

La un moment dat cu ajutorul doamnei Maia Morgenstern, care a intervenit pentru mine și a dat niște telefoane au început să apară deodată medici, oameni din afara spitalului. Efectiv eram pe ducă și după cea de-a doua operație nici atunci nu au știu ce să-mi facă. Au vrut să mă opereze și a treia oară, să vadă dacă e vreo infecție, dar nu i-am lăsat', a povestit Eliza Natanticu.

De ce nu au încă un copil Eliza și Cosmin Natanticu

Din cauza traumei trăite atunci, Eliza a căpătat o frică de spitale și, se pare, că acesta ar fi și motivul pentru care ea și Cosmin nu au încă un copil.

„Ne dorim, însă nu s-a întâmplat. Am mai pus în balanță ceea ce se întâmplă acum cu COVID, cu anumite situații și nu știu, parcă mă înspăimântă ideea de a naște într-o meternitate sau într-un spital, unde sunt tot felul de cazuri, de microbi, bacterii.

Nu sunt vremurile cele mai bune, nu judec pe nimeni, vorbesc strict din ce îmi doresc eu, dar dacă Dumnezeu ne dă și ne ajută, ne face un cadou frumos, o să-l primim cu mare drag', a spus Eliza Natanticu în cadrul emisiunii „Cea mai tare din parcare', de la Antena Stars.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter