Mirela Vaida a anunțat ce se va întâmpla cu emisiunea Acces Direct din ianuarie: „O să fim pe două posturi”

Publicat pe

Mirela Vaida a anunțat ce se va întâmpla cu emisiunea Acces Direct. După 14 ani în care showul a fost difuzat exclusiv pe Antena1, au apărut zvonuri conform cărora acesta va fi complet scos din grila de programe din cauza amenzilor uriașe primite din partea CNA. Mirela Vaida a spulberat toate aceste speculații și a făcut marele anunț! Se pare că Acces Direct va fi difuzat atât la Antena1, cât și la Antena Stars.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După 14 ani în care emisiunea a fost difuzată exclusiv pe Antena1, aceasta are parte de o schimbare majoră. Inițial s-a speculat că showul va fi complet scos din grila de programe din cauza amenzilor uriașe primite din partea CNA. Prezentatoarea Mirela Vaida a ținut să elucideze misterul și să spulbere speculațiile. Aceasta a evidențiat faptul că Acces Direct va fi difuzat atât pe Antena1, cât și pe Antena Stars.

Începând din luna ianuarie, emisiunea va fi difuzată atât pe Antena1, cât și pe Antena Stars. Mai mult decât atât, aceasta va fi prelungită cu o oră.

Citește și: Cum arată Mirela Vaida, la 39 de ani, în lenjerie intimă.Fanii s-au extaziat

Citește și: Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie a doua oară. Cum arată inelul:„Am spus da'

Citește și: Emi și-a cerut iubita în căsătorie la Asia Express:„A fost lângă mine în perioade foarte grele'

Citește și: Ce a dezvăluit Mihai Morar la trei ani de la moartea lui Andrei Gheorghe:„Nu am povestit niciodată'

Mirela Vaida a anunțat ce se va întâmpla cu emisiunea Acces Direct

Mirela Vaida a decis să pună punct speculațiilor și a anunțat ce se va întâmpla cu emisiunea Acces Direct. Se pare că nu este nici pe departe vorba de scoaterea ei din grila de programe. Prezentatoarea a explicat că showul va fi prelungit cu o oră și se va difuza atât pe Antena1, cât și pe Antena Stars.

„Nu e adevărat. Acces Direct nu se scoate din grila Antenei 1, rămâne pe Antena 1, vor fi niște modificări de program ca orice grilă dinamică, e o emisiune veche de 14 ani, care se va lungi cu o oră și se va emite pe două posturi.', a spus ea în direct.

Aceasta este conștientă că se va munci mult mai mult pentru edițiile de după-amiază, însă pare să nu o deranjeze. Mirela a subliniat faptul că aceasta este singura informație reală cu privire la reorganizarea showului de divertisment.

„Ce să vă zic, o să muncim mai mult, o să fim și pe Antena 1 și pe Antena Stars, dacă dumneavoastră asta credeți că înseamnă că ieșim din grilă poate știți dumneavoastră mai multe și așteptam să aflăm și noi. Dar noi nu știm decât ceea ce v-am comunicat și dumneavoastră, deci eu cred că am venit cu o veste bună, dar dacă aveți dumneavoastră alte vești să ni le spuneți, noi nu avem altele', a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Schimbarea e în plină desfășurare

În acest moment, echipa Acces Direct lucrează pentru marea schimbare. Mirela Vaida a menționat că este nevoie să se pună la punct multe aspecte pentru ca totul să decurgă așa cum trebuie!

„Acestea sunt (n.r informațiile) până în aceste moment și pentru a lungi emisiunea avem nevoie de puțină pregătire, e nevoie de o echipă, de mai multe lucruri și muncim să le punem la punct', a mai punctat ea.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter