Cine sunt concurenții care luptă pentru premiul SuperStar România. Publicul a decis

Publicat pe

Cine sunt concurenții care luptă pentru premiul SuperStar România. Opt concurenți au pășit pe scena de la SuperStar România și au interpretat câte o piesă, în cea de-a doua ediție live. Toți aveau același gând- să treacă mai departe și să ajungă la inima publicului. Iată cine a reușit să meargă în etapa următoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt concurenții care luptă pentru premiul SuperStar România. După cea de-a doua gală live a emisiunii Superstar România, s-au calificat concurenți: Romina Apostol, Victoria Peșterean, Alessandro Mucea, Maria Jugănaru, Naomi Prie și Alexandru Precup.

Cine sunt concurenții care luptă pentru premiul SuperStar România. În cele patru semifinal de la SuperStar România, concurenții sunt nevoiți să interpreteze câte două piese. Însă, la finalul fiecărei gale săptămânale va fi eliminat un concurent de către public. Procesul se repetă până când rămân doar doi concurenţi în competiţie.

Citește și: De ce nu-și dezvăluie identitatea Carlas Dreams de la SuperStar România:’Uneori nu e doar despre succes’/ EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose prezintă emisiunea SuperStar de la Pro TV:'O mare provocare…'

Citește și: Cum a murit Benone Sinulescu. Beatrice Mahler:„Șansele de supraviețuire sunt extrem de mici la domiciliu

Citește și: Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu: „Individa asta instabilă…'

Cine sunt concurenții care luptă pentru premiul SuperStar România

S-a aflat cine sunt concurenții care luptă pentru premiul SuperStar România. Alături de bandul condus de Paul Ilea, concurenții au trebuit să interpreteze o superpiesă, pentru a trece în etapa următoare a concursului de la Pro TV.

Emoțiile au fost constructive pentru unii dintre concurenți, însă doar 6 dintre aceștia au reușit să se califice în următorul LIVE.

Astfel, telespectatorii au decis să meargă mai departe următorii concurenți- Alessandro Mucea, Alexandru Topal, Maria Jugănaru, Maria Ojică, Naomi Prie și Romina Apostol. Aceștia se vor lupta pentru marele premiu și pentru tiltul SuperStar România.

Pentru Victoria Peşterean şi Artiom Top, drumul în competiția SuperStar România a ajuns la final. Cei patru jurați, Smiley, Raluka, Carla’s Dreams, dar și Marius Moga au comentat evoluția concurenților.

Regulile din semifinala SuperStar România

În data de 19 noiembrie 2021, a avut loc prima semifinală a emisiunii. Cei 32 de concurenți care au reușit să treacă peste audiții și recall-uri au urcat pe scena de la Arenele Romane.

Potrivit comunicatului transmis oficial, structura etapei presupune ca în fiecare dintre cele patru semifinale să intre câte opt concurenți.

Fiecare dintre ei vor interpreta două piese, împreună cu band-ul de pe scena de la Arenele Romane. Dintre ei, doar doi concurenți se vor califica direct în live-uri.

În ceea ce-i privește pe cei șase concurenți rămași, unul va fi ales pentru a intra la votul publicului. După această etapă, opt participanți de la StuperStar România vor fi deja calificați. Ceilalți patru vor spera că vor fi votați pentru a primi unul dintre ultimele două locuri.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter