Cum arată Lidia Buble nemachiată. Artista s-a filmat 100% naturală

Publicat pe

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. Pe lângă talentul său, cântăreața ne surprinde tot timpul cu aparațiile sale. Totul este gândit până la ultimul detaliu, chiar și make-up-ul. Ei bine, de-a lungul timpului, multă lume s-a întrebat, însă, cum arată Lidia fără machiaj. Vedeta a apărut 100% naturală, într-un videoclip postat de Estera.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru că îi place tot timpul să aibă apariții spectaculoase, Lidia Buble încearcă să fie atentă la fiecare detaliu în parte. Make-up-ul are și el o importanță destul mare, așa că vedeta este atentă la produsele pe care le folosește.

În cadrul unui interviu, Lidia și sora ei, Estera, au decis să le arate fanilor cum se machiau în timpul competiției Asia Express. Tot în filmuleț am putut să o observăm și pe artistă 100% naturală. Iată cum arată fără pic de machiaj pe față.

Citește și: Ce a făcut Lidia Buble la Asia Express pentru a avea noroc în dragoste:„Vreau să mă mărit’

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Lidia Buble și sora ei, după Asia Express:„Cel mai mult m-au surprins momentele în care Estera…’/ EXCLUSIV

Citește și: Nasrin Ameri o dă în judecată pe Simona Hapciuc pentru că a bătut-o, în baia de la Antena Stars:„Are vânătăi pe…

Citește și: Ce face Andreea Bălan în timp ce George Burcea se află în mijlocul unui scandal colosal:„E foarte important să facem ordine în gânduri

Cum arată Lidia Buble nemachiată

Pentru că au vrut să le arate fanilor machiajul pe care și-l făceau la Asia Express, Lidia și Estera Buble au filmat un videoclip, în care sora artistei o machia pe aceasta.

Bineînțeles că machiajul a pornit de la zero, așa că am putut să o vedem pe Lidia Buble fără pic de machiaj de față. Mai, mai că ai spune că vedeta nu are deloc nevoie de machiaj!

Cu toate acestea, make-up-ul face parte din viața vedetelor, așa că tot timpul o să le vedem aranjate și cu un machiaj care să le pună trăsăturile în evidență.

În tutorialul respectiv, Estera le spunea internauților de ce trebuie să țină cont, dacă aceștia vor să poarte acel tip de machiaj.

”O să vă prezentăm produsele pe care noi le-am folosit în Asia Express când aveam timp, bineînțeles, pentru că nu întotdeauna era timp și felul nostru de a ne machia, pentru că așa ne machiem 90% din timp”, au declarat surorile Buble, într-un tutorial de pe YouTube.

Lidia Buble, despre experiența Asia Express

Lidia Buble și sora ei, Estera, au făcut echipa la Asia Express, sezonul 4. Cele două concurente nu au reușit să ajungă în marea finală, însă s-au bucurat de fiecare experiență în parte.

După ce a părăsit emisiunea de la Antena1, artista a făcut o serie de declarații despre ceea ce a însemnat participarea la această competiție pentru ea.

Lidia ne declara faptul că relația ei cu Estera s-a întărit și timpul petrecut împreună le-a făcut să realizeze cât de mult țin una la alta.

Pot spune că pe tot parcursul competiției am învățat câte un lucru notabil în ceea ce mă privește. În primul rând, pot spune că relația mea cu Estera s-a întărit și ne-a făcut să realizăm cât de mult ne iubim, faptul că ne suntem aproape și că suntem pregătite să trecem oricând peste tot și toate pentru a reuși. Iar vorba aceea „La bine și la greu este acum piatra de temelie în ceea ce privește relația noastră ca surori. Totodată, am învățat că sunt chiar mai puternică decât știam și că, oricât de greu și lung ar fi drumul, merg fără griji dacă sunt alături de Esti„, ne declara Lidia Buble.

sursă foto- Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter