Ce mesaj a transmis Jean-Claude Van Damme pentru români, de Ziua Națională: „Fără voi nu aș fi...”

Publicat pe

Ce mesaj a transmis Jean-Claude Van Damme pentru români. Jean-Claude Van Damme este unul dintre cei mai cunoscuți actori la nivel internațional. Cu ocazia zilei de 1 decembrie, acesta a transmis un mesaj de mulțumire pentru românii care îl apreciază, urându-le totodată, la mulți ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jean-Cleaude Van Damme este unul dintre cei mai cunoscuți actori la nivel internațional. Acesta a intrat în atenția românilor atât pentru filmele sale celebre, cât și pentru apariția pe care a avut-o alături de Dani Mocanu. Pe data de 1 decembrie, actorul a transmis o urare pentru cei care îl apreciază.

De la volanul unei mașini sport, actorul a transmis un mesaj pentru toți românii care îl apreciază. Mai mult decât atât, pe fundal se putea auzi imnul României.

Citește și: Jean Claude Van Damme petrece în România pe ritmuri de manele:„Fratele meu, pe viață!'

Citește și: Jean-Claude Van Damme a petrecut cu Dani Mocanu.Ce dedicație i-a făcut cântărețul

Citește și: Feli, mesaj emoționant pentru fani, de Moș Nicolae:„Să ai mereu familia alături și…'

Citește și: Laurette vrea să se căsătorească cu fotbalistul Magaye Gueye:„Îmi doresc un băiețel'

Ce mesaj a transmis Jean-Claude Van Damme pentru români

De 1 Decembrie, Jean-Claude Van Damme s-a postat ascultând Imnul României. Ba mai mult, acesta a ținut să transmită un mesaj pentru poporul nostru, știind că este extrem de admirat de publicul român.

„Hei, România! Să ai o Zi Națională fericită! Este o zi mare pentru voi! Mulțumesc tuturor fanilor mei! Fără voi, nu aș fi unde sunt astăzi. Vă iubesc pe toți, toți, toți', a spus el.

Actorul a apărut alături de Dani Mocanu

În urmă cu câteva luni, Dani Mocanu a uimit pe toată lumea după ce s-a afișat alături de Jean-Claude Van Damme. Acesta a postat un videoclip din holul unui hotel, în care îi făcea dedicații live actorului. După reacția celebrului star, muzica manelistului nostru i-a oferit o stare extrem de bună de spirit. Ulterior, au apărut comentarii negative, însă cântărețul a ținut să le spună câteva lucruri pe contul său de TikTok.

'E lumea plină de invidie și e normal să scoată vorbe urâte la adresa ta atunci când Dumbezeu te-a făcut valoare! În fine, îmi văd de treaba mea', este mesajul scris de Dani Mocanu la postarea de pe TikTok.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter